Hogyan szoktassam le a kutyámat az papirevésről?
Figyelt kérdés
A kutyám ha meglát egy papirzsebkendőt az utcán egyszerűen felfalja.Hogyan szoktassam le?2011. szept. 18. 14:39
2/5 anonim válasza:
mennyi idős?
Arra meg lehet tanítani a kutyát, hogy csak azt egye meg, amit te adsz neki. erre a legjobb módszer az erőspaprika, bár nekünk anélkül is sikerült.
Otthon vegyél egy zacskó zsepit és kend be/csomagolj bele erőspaprikát vagy erőspistát, vagy borsot. Szórd őket széjjel.
Meglátod, neked kell majd összeszedned. :)
3/5 Akiteki válasza:
Erre én is kíváncsi volnék.
Nem csak az utcán, de itthon sem lehet elérhető magasságban papírzsepit tárolni. Csábítóbb bármilyen kajánál és ellopják. A wc papírt a fregoli tetején tároljuk, mert egy óvatlan pillanatban valaki beoson és kilopja a tartóból. Utána rózsaszín a fél kert. :))
4/5 anonim válasza:
Na én ezt úgy csináltam, hogy fogtam egy jutalom falatot, és letettem a kutya elé, mondtam neki, hogy hagyd, és nem engedtem, hogy felvegye. Amikor elfordult, akkor kapott egy jutifalit (nem azt, ami előtte volt). Később már a mancsára is tehettem, nem nyúlt hozzá. Az óta bármiről le tudom így tiltani.
5/5 Emy1991 válasza:
Ezt a jutifali módszer jól hangzik. Nekem is az a bajom, hogy imádja a papírzsepit, büdös zoknit és csak ami koszos, a tisztához nem nyúl.De ha én elé tennék valami jutifalit egyből elrohanna és vissza sem hozná, csak ha megette akkor bukkanna elő. így vagyunk a zsepivel is. Én is el szoktam tenni magasra. De volt olyan,h a kukából szedte ki.Az utcán nem engedem oda ilyen dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!