Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pénteken kezdett el tüzelni a...

Pénteken kezdett el tüzelni a kutyám, de jövőhét szombaton el szerettünk volna vele menni a nemzetközi szánhúzó találkozóra, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnám esetleg egy héten belül elnyomni a tüzelését, hogy az ottani kankutyák ne őrüljenek meg és ezáltal a gazdik ne haragudjanak ránk, mert ilyen helyeken ez elég kínos. Mindenképp szeretnénk elmenni vele, de pont akkor lesz a tüzelésének a csúcspontja.
2011. szept. 18. 11:03
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Szibériai Husky és nemtudom a kennel nevét, nincs törzskönyvezve, de minden fajtajellegzetesség rajta van ( egyértelműen látszik ugye, de ha egyenként keresi az ember, akkor is megvan ) és a szülők szűrve voltak mindenfajta fajtabetegségre.
2011. szept. 18. 15:31
 12/26 anonim ***** válasza:
És miért akarod, hogy szüljön?
2011. szept. 18. 16:50
 13/26 A kérdező kommentje:
Régebben pulikutyánk volt, ő ellett kétszer is és mindíg nagy vidámság és öröm volt a család részére a kiskutyák jövetele és jó volt hazajönni, hogy 6-7 kiskutya gurul az ember felé... Persze ez az öröm csak rövid ideig tart, de eddig sikerült minden kutyán túladni, szerintem huskykkal sem lenne másképp. Azt még mindíg hangúlyozom, hogy attól mert nincs törzskönyve, még fajtatiszta sőt sok törzskönyves társánál szebb is felemás színe és majdnem az orra hegyéig lefutó mintázata miatt. Természetesen nem akarok keverék kutyákat a nehezebb eladás/ajándékozás miatt.
2011. szept. 18. 17:05
 14/26 A kérdező kommentje:
Bocsánat , elírtam a felemás színt a szemére értettem.
2011. szept. 18. 17:07
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Szaporított huskyval Dunát lehet rekeszteni. A kutyának nincs szüksége semmilyen szempontból sem arra, hogy szüljön. Az meg, hogy szeretsz kiskutyázni piszok önző dolog....
2011. szept. 18. 17:46
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a husky fajtamentőket, tele vannak kutyával.A menhelyeken is találsz rengeteget.Minek még szaporítani?

Vagy tenyéssz (de akkor tanulás után, papírral,rendesen) vagy hagyd azokra akik értenek hozzá

2011. szept. 18. 17:48
 17/26 Akiteki ***** válasza:
100%

Ott leszek szombaton a találkozón. És ott lesz a fajtamentéstől még jó néhány ember.

Majd megmutatjuk, hogy hány ilyen "csak egyszer szüljön a kutyám" kóbor kutya utódairól kell gondoskodnunk.

Most ivartalanítsd és hosszú évekre boldog kutyád lesz.

2011. szept. 18. 18:46
 18/26 Amarok ***** válasza:
100%

Nagyon remélem , hogy a tüzelő szuka nélkül jössz !

Gyere el , ott leszek az alapítvány sátránál és beszélgethetünk arról , hogy miért is érdemes a törzskönyv nélküli kutyákat ivartalanítattni!

Keress meg mindenképp, de addig is gondolkozz el rajta , hogy hogy mered befedeztetni a kutyádat ha azt sem tudod , hogy honnan származik , ki fia-borja és lehet , hogy a kiszemelt kan a Te szukád testvére vagy nagyon közeli rokona?????

Én is a szánhúzó alapítványnak vagyok aktív tagja , és elárulom neked , hogy a kölyköket is igen nehéz leellenőrzőtt igazán jó, a fajtához értő gazdihoz jutattni és belefulladunk a kidobott , szaporítós kölykökbe és kutyákba !

Ha eljössz Harasztiba akkor ott megtudhatod mi kell ahhoz , hogy tenyésztésbe vonj egy kutyát! A törzskönyv csak az alap , kellenek még az eü. szűrések , tenyésszemle stb...

2011. szept. 18. 19:44
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Tenyesztesben egyaltalan nem fontos a kutya szem vagy szorzet szine. Mas fontos tenyesztesben, es mas szamit szepnek. Hiaba mondja Erzsi neni a szomszedbol, hogy "hu de szep kutyad van Marika!" Szep, szep, de nem tenyesztesre valo. Szep a gazdinak, a legszebb, de nem masoknak.
2011. szept. 18. 20:05
 20/26 Akiteki ***** válasza:
100%

Kriszta: Kicsit vitatkoznék.

A tenyésztéshez elsősorban koncepció és hozzáértés kell. Az általad leírt többi feltétel, az olyan mint a kiránduláson az autó: hiába van egy fullos kocsim, ha nem tudom hova akarok menni, és nincs jogosítványom, akkor maradhat a garázsban.

2011. szept. 18. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!