Pénteken kezdett el tüzelni a kutyám, de jövőhét szombaton el szerettünk volna vele menni a nemzetközi szánhúzó találkozóra, mit lehet tenni?
Nézd meg a husky fajtamentőket, tele vannak kutyával.A menhelyeken is találsz rengeteget.Minek még szaporítani?
Vagy tenyéssz (de akkor tanulás után, papírral,rendesen) vagy hagyd azokra akik értenek hozzá
Ott leszek szombaton a találkozón. És ott lesz a fajtamentéstől még jó néhány ember.
Majd megmutatjuk, hogy hány ilyen "csak egyszer szüljön a kutyám" kóbor kutya utódairól kell gondoskodnunk.
Most ivartalanítsd és hosszú évekre boldog kutyád lesz.
Nagyon remélem , hogy a tüzelő szuka nélkül jössz !
Gyere el , ott leszek az alapítvány sátránál és beszélgethetünk arról , hogy miért is érdemes a törzskönyv nélküli kutyákat ivartalanítattni!
Keress meg mindenképp, de addig is gondolkozz el rajta , hogy hogy mered befedeztetni a kutyádat ha azt sem tudod , hogy honnan származik , ki fia-borja és lehet , hogy a kiszemelt kan a Te szukád testvére vagy nagyon közeli rokona?????
Én is a szánhúzó alapítványnak vagyok aktív tagja , és elárulom neked , hogy a kölyköket is igen nehéz leellenőrzőtt igazán jó, a fajtához értő gazdihoz jutattni és belefulladunk a kidobott , szaporítós kölykökbe és kutyákba !
Ha eljössz Harasztiba akkor ott megtudhatod mi kell ahhoz , hogy tenyésztésbe vonj egy kutyát! A törzskönyv csak az alap , kellenek még az eü. szűrések , tenyésszemle stb...
Kriszta: Kicsit vitatkoznék.
A tenyésztéshez elsősorban koncepció és hozzáértés kell. Az általad leírt többi feltétel, az olyan mint a kiránduláson az autó: hiába van egy fullos kocsim, ha nem tudom hova akarok menni, és nincs jogosítványom, akkor maradhat a garázsban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!