Mennyi kennel lehet Magyarországon?
Figyelt kérdés
Vettünk 1 kínai kopasz kutyát.És a Városba csak nekünk van.Magyarországon hány kennel lehet?Kíváncsi vagyok.Szerintetek? Ritka kutyafajta :)2011. szept. 17. 15:20
1/8 anonim válasza:
én ötöt ismerek (csak kiállításról, nekem 80 kilóval nagyobb kutyáim vannak)
2/8 anonim válasza:
Itt 13 magyar kennel van, kezd egész felkapott fajta lenni, annyira már nem ritka szerencsére :)
3/8 A kérdező kommentje:
hát ha felis kapják,akkor ne legyen szaporítva mint a golden.:/ szégyen a mai állomány..
2011. szept. 17. 17:10
4/8 anonim válasza:
Előbb-utóbb minden keresett fajtát elkezdenek szaporítani:-( Annyi a szerencséje a kopasznak, hogy nem bírja a hideget, a legtöbb szaporító meg nem lakásban tartja a kutyákat. Így egy ideig még remélhetőleg megússza a tömeggyártást.
5/8 anonim válasza:
Sajnos már megtalálták a szaporítok is, nem sok fajtát kímélnek meg az esztelen szaporítástól :/
7/8 A kérdező kommentje:
annyira NEM elterjedt fajta!!!!! mint a korcs golden,túltenyésztett,őrzés védésre használják,csipkelődnek,harapnak!mit ne mondjak SZÉP ÁLLOMÁNY!!
de a kínai kopasz kutyából sincs sok selejt.a golden az a retrieverek szégyene!
a kopasz kutyákat mamár csak külföldre vagy más megbzott gazdához adják el.ezt nem engedik túltenyészteni...
2011. szept. 19. 20:21
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!