Bevihetem a kutyát a vonatállomásra jegyet venni?
Holnap utaznánk és ma szeretnék lemenni érdeklődni, a jegyet lehet csak holnap reggel veszem meg. Persze szájkosárban vinnénk be.
Nem akarom, hogy szóljanak mert elég nagy testű kutya. Vagy inkább kössem ki előtte? Vagy csak menjek be én érdeklődni és a két kutyával maradjon kint ismerősöm? (a másik kutya kistestű)
a palotakutyának miért nem vesztek hordozó táskát?
már nem csak ilyen nagy műanyag dobozok vannak, hanem puha, kényelmes táskák is jó szellőzéssel a szivárvány minden színében.
Nem tudom drágának találtam, arra a pár alkalomra amikor utazunk. Nem túl sűrűn van ez, hogy utazunk bárhova is mert kocsival szoktunk. Meg nem tudom mennyire tűrné. Ölben sem mindig szeret lenni, ő azt hiszi valami munka kutya :) Imád dolgozni. Nem egy olyan, hogy elég napi 2 séta a parkban mint írják a fajta jellemzőjében. De valószínűleg, ezt én "rontottam" el, mert ehhez szoktattam :)
Na de indulok.
Akit érdekel a dolog: Váróban nem raktam rá a szájkosarat, sem akkor mikor lementünk érdeklődni (szerintem akkor észre se vette a nő, hogy van nálam kutya), sem akkor mikor reggel a jegyet vettük meg.
Vonaton mikor felszálltunk ráraktam, rajta volt mikor ellenőrizték a jegyet, utána levettem.
Visszafelé már rá sem raktam, csak mikor láttam, hogy jön az ellenőr (másik volt), de mivel láttam, hogy kutyabarát megsimogatta a kutyákat is, ezért levettem róla. Egy szót nem szólt érte. Mikor hazaértünk leszálltunk a vonatról (így szájkosár nélkül ő is a saját lábán) a másik ellenőr aki oda felé volt (mindkettő nő volt egyébként) beszólt, hogy a kicsire is kéne szájkosár. Szerintem ez totál emberfüggő. Akkora a szája, hogy ha még harapna, sem tudna sérülést okozni, ráadásul visszafelé végig aludt az ölemben úgy elfáradt. Mellettünk ült egy MÁV dolgozó ő sem szólt semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!