Hogyan győzzem meg őket? (többi lent)
hát. ne így győzd meg őket, ahogy minket akarsz. Egyébként jó hogy nem engedik a tacsit, ha a rotival sem foglalkozol eleget - ez onnan következik, hogy nem mernéd összeengedni őket, gondolom szocializálatlan a kutya.
Egyébként, honnan tudnánk, hogy mivel kéne meggyőznöd a szüleidet? Mi nem is ismerjük őket...
Ne haragudj, de igazuk van a többieknek. Ha van egy kutyátok, akkor először azt neveljétek meg úgy, hogy élhető élete legyen.
Mi az, hogy nem mehet ki a kertbe, mert elszökik? Egy kutya nem szökik el csak úgy. Miért gondolod, hogy egy tacsi nem fog elszökni, hiszen az vadászkutya...
"nem mehet ki a kertbe,mert elszökik"
"azért nem mehet ki a kertbe mert félünk,hogy megmérgezik"
Most akkor melyik?
"a kutyánk okos be van tanítva csak NAGYON ÖNFEJŰ KUTYA"
A tudatlan gazda pont ezt szokta mondani, ha képtelen megnevelni a kutyáját.
Vedd már észre, hogy összevissza beszélsz, meg káromkodsz.
Remélem nem sikerül meggyőznöd őket.
jaj kisfiam/jányom. A kiba*zott nagy kertetekkel lóf*szt sem értek :) ha már ilyen szépen beszélünk itt.
Sétáltatni kéne taláán azt a kutyát, nem gondolod? Te élveznéd az életedet ha be lennél zárva egy szobába?? Mert a kutyáknak kb annyi egy kert. Lehet azért "önfejű" mert nincs levezetve a felesleges energiája. javaslom olvass utána a kutyatartás alapvető szabályainak , és kezdjetek el foglalkozni a rotival , mert bajok lesznek.
Addig ne is akarj új kutyát, amíg ez nincs megnevelve, és nincs vele foglalkozva eleget.
A roti a kedvenc fajtám.Nekem is van és nagyon ari. Megértelek. MIndig kérjél anyudéktól kutyát.Karácsonyra, névnapodra stb. Ha ez nem jön be mond meg nekik, hogy a rotid magányos és neki szeretnél játszótársat. Én így kaptam
egy pit- bull-t a rotim mellé.
SOK SZERENCSÉT! NE ADD FEL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!