Melyik kutyát szeretik a legjobban a csajok?
A plüsskutyát meg a kölyökkutyát. Néhányín az ilyen nyomikat: [link]
De alapvetően tényleg inkább olyan kisállatokat, mint a vadászgöri, nyuszika, cica, meg valamiért szinte minden nőszemély vonzódik a lovasokhoz. Talán a fehér lovon érkező szőke herceg miatt, vagy valami. :P
Fehér lovon nem jöhet a szőke herceg. Mert a fehér lovat nem fehér lónak hívjuk hanem szürkének.
Am.: nagy kutyikat, nekem a kedvencem a Közép ázsiai juhászkutya.
De am. ló meg nyúl.
nekem van mind3 :D
nekem is a közép-ázsiai a kedvencem, nekem is az van, de nem egy csajozós kutyafajta.:D
viszont imádom, ha egy talpraesett, értelmes pasi kedvesen, de határozottan bánik a kutyájával...
(na meg az enyémekkel...)
Szerintem nem a kutya fajtája az, ami megfogja a csajokat, inkább az, ahogyan te viszonyulsz a kutyádhoz.
a potenciális apajelöltet látják így benned...
ha befogadsz egy védtelen kis menhelyit, máris az ugrik be nekik, hogy milyen kedves, gondoskodó apa lennél...
de ha csak a taktikázáshoz kell, felejtsd el...:D
na meg vannak az olyan külsőségekre inkább adó csajok, akik imádják mondjuk a francia buldogot, a chihuahuát, a yorkit meg mit tudom én milyen agyontenyésztett divatfajtákat...
de velük (tisztelet a kivételnek) ne számíts nagy beszélgetésekre. (de talán te sem a beszélgetésekért akarsz kutyával becsajozni...:P)
ezen a kérdésen már én is filóztam.
nekem egy nagyon barátságos vizslám van de eddig egyszer volt hogy megállított egy csaj, de ő nem az én korcsoportom volt:D
akkor lehettem vagy 14 ő meg vagy 22:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!