Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Neten hol vannak kutyaruha...

Neten hol vannak kutyaruha webshopok?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki le írná én is utálom ha egy kutyán ruha van, de tacskó keverék kutyim van nagyon kis testű. És télen bejöhet de soha nem akar :/ mindig remeg, fázik. Az állatorvos már látta azt mondta hogy szimplán fázik. Meg ha be 'kényszerítjük' akkor 10-15 percig melegszik és utána nem remeg.

És akkor a lényegre térek: Kéne olcsó de meleg kutya ruha. És ami megfelel olyat nem találtam neten.

Légyszi linkeljetek. :)

2011. szept. 15. 16:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Teszveszen volt egy csaj, aki méretre készíti. Én is tőle rendeltem, de már nem tudom a címét. Nézz utána. Jó meleg, végülis a hátára kell, meg körbe a mellkasára.

Az enyém is fázós, meg kistestű is. Csak télen kell neki azokban a nagy mínuszokban. Én sokat nem is tudok kint korzózni vele télen mert úgy vacog hogy "ringanak" a fülei. :-)

2011. szept. 15. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

A hölgy varr ruhákat, nekünk is tőle van. Jó szívvel ajánlom.

2011. szept. 15. 20:59
 3/6 anonim válasza:

[link]

Itt vannak jópofa kutyapulcsik tűrhető áron.

2011. szept. 15. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Fogsz egy pulóvert levágod az ujját,vágsz rá két lukat az első lábainak a nyakát mint egy garbót visszahajtod és kész.

Ha fiú,akkor a nemi szervénél is v alakban kivágod.

A passzentos pulóverekből lehet ilyet csinálni,turkálóban 500-1000ft.

Kerti kutyusnak tökéletes.

2011. szept. 16. 05:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Utolsó: gondoltam rá én is, de az átázik és csak jobban fog tőle fázni :/

2011. szept. 16. 10:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Ja és ezt találtam: [link]

de még keresgélek :)

2011. szept. 16. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!