Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyáknak édességet?

Szandiii^^ kérdése:

Kutyáknak édességet?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a kutyusom és gondoltam készítek neki valami édességet. Nem, nem, csokit soha nem adnék neki, úgy értem hogy olyat, mint a sózatlan vajkrém teletömködve jutalomfalatkákkal, de a sajtkrémet nem szereti. Egyéb ötletek? (Amik nem károsak az egészségére) :D
2011. szept. 14. 16:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Állatkereskedésben láttam már joghurtos és csokidarabkás jutalomfalatot. Mondjuk az én kutyám megszagolta és elfutott :)
2011. szept. 14. 16:12
 2/14 anonim ***** válasza:
nálunk a gyümölcs tölti be az édes jutalom szerepét - most az őszibarack, a szilva és a dió az aktuális :) A lényeg, hogy jó édes legyen, azt szereti :)
2011. szept. 14. 16:16
 3/14 anonim ***** válasza:

Kutyamuffin. Az én kutyáim nagyon imádják.

1 csésze tej

1/4 csésze olaj

2 teáskanál méz vagy kevés tejben felolvasztott cukor

1 tojás

1 csésze liszt

1cs. sütőpor

reszelt sárgarápa, alma vagy ilyesmi egy adényben keverd össze a száraz anyagokat a másikba a folyékonyakat majjd öntsd össze és úgy is dolgozd át. Én mikor bele tettem a formákba még néha ha van huit vagy tápot is szoktam bele tenni és úgy 25-30 perc alatt kisül a sütőben.

2011. szept. 14. 16:17
 4/14 anonim ***** válasza:
46%
Nagymuterom kutyái a kockacukrot szerették,semmi bajuk nem lett tőle!
2011. szept. 14. 16:18
 5/14 anonim ***** válasza:

Hozzávalók:

kutya, recept, születésnap

45 dkg filézett pulykamell

2 kisebb sárgarépa felaprítva

28 dkg spenót

15 dkg főtt barna rizs

egy teáskanál extra szűz olívaolaj

1 felvert tojás

1 főtt tojás, felszeletelve

Egy tálban keverjük össze a hozzávalókat, és a massza felét öntsük egy sütőpapírral bélelt 23 cm. átmérőjű tortaformába. Melegítsük elő a sütőt 180 C fokosra, helyezzük a főtt tojás szeleteket a masszára, majd öntsük rá a másik felét is. Süssük 45-50 percig, azután vegyük ki, és hagyjuk pihenni 5 percet. Azután spatulával ügyeskedjük ki a sütit a formából (ha lecsatolható oldalút használunk, a dolog még egyszerűbb), itassuk fel a felesleges zsiradékot, hagyjuk hűlni jó negyed órán át, és tálaljuk kedvencünknek!

2011. szept. 14. 16:24
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek :D Nagyon hasznosak egytől- egyig :)
2011. szept. 14. 16:24
 7/14 anonim ***** válasza:

Hozzávalók:

kutyatorta

3 bögre liszt

1 sütőpor

1/2 csomag vaj

6 tojás

1 / 2 bögre olaj

2 doboz a kedvenc kutyaeledelből, vagy 2 üveg csirkehúsos bébiétel

2 bögre finomra aprított sárgarépa

pár csík ropogósra sült szalonna

1 doboz joghurt, vagy tejföl, amit a kedvencünk jobban szeret.

2011. szept. 14. 16:27
 8/14 anonim ***** válasza:

az utóbbi recepthez:Elkészítése:

Keverjük össze a lisztet a sütőporral, majd adjuk hozzá az olajat, a tojásokat, és alaposan gyúrjuk össze.

A kutyaeledelt és az aprított sárgarépát is alaposan keverjük ki a vajjal. Öntsük a tésztát egy sütőformába, és 180 C -on süssük 50-60 percig. Ha kész, hagyjuk hűlni néhány percig, mielőtt kivennénk a sütőformából. Azután vágjuk két -, vagy három rétegre. Az első réteget kenjük meg joghurttal, majd kenjük rá a húsos tölteléket. A második réteget szintén kenjük meg joghurttal és a húsos töltelékkel. A tetejét és a tortát körben szintén fedjük be joghurttal. Szórjuk meg sült szalonna darabkákkal, vagy díszítsük füstölt szalonna csíkokkal.

2011. szept. 14. 16:28
 9/14 A kérdező kommentje:
U.I.: Légy szíves, ne küldjetek olyan receptet amibe kell hús, max. szárított. Lehet hogy furcsán hangzik, de az én kutyusom úgymond "vega". Csonthártya gyulladása van, és kevés húst adhatunk csak neki, amit rendszerint a reggelijében talál meg. (Ált. Heti 3x)
2011. szept. 14. 16:30
 10/14 anonim ***** válasza:

Szülinapi kutyatorta

Hozzávalók:

- 3 pohár liszt

- 1 teáskanál sütőpor

- 1/2 pohár mergerin szobahőmérsékleten

- 6 tojás felverve

- 1/2 pohár napraforgó olaj

- 2 pohár csirkés bébiétel, vagy ugyanannyi csirkehús leves

- 2 pohár finomraszeletelt sárgarépa

- 1 doboz natúr joghurt

- 3 db szeletelt szalonna, ropogósra sütve és apróra törve

Elkészítése:

Kizsírozunk egy 20 cm átmérőjű tortaformát és félretesszük. Összekeverjük a lisztet és a sütőport, majd félretesszük ezt is. Egy nagyobb keverőtálban habosra keverjük a margarint. Hozzáadjuk a tojásokat és az olajat, jól elkeverjük. Hozzáadjuk a csirkés bébiételet vagy a csirkehús levest, és a reszelt sárgarépát, majd jól összedolgozzuk. Hozzáadjuk a liszt és a sütőpor keverékét, és nagyon alapossan összedolgozzuk a keverékét. Beleöntjük a egész mixet a sütőformába, és kb.: 40 percig 180°-on (légkeverésesben 160°-on) megsütjük a sütőben. Sütés után először a formában pihentetjük, majd a kész, kissé kihűlt tortát rácson kihűtjük. A tortát két rétegre vágjuk, az első lapot megkenjük a joghurt első felével, majd ráillesztjük a második lapot, amikűt a joghurt másik felével kenünk meg. Hidegre hűtjük és megszárítjuk a tetejét, az apró darabokra tört, ropogós szalonnával.

2011. szept. 14. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!