A Balaton melyik részén lehet lemenni a partra kutyával?
hmm...
mármint úsztatni a vízben?
legálisan elvileg sehol.:(
mert a kutya bepiszkolja a vizet... (????WTF)
csónakkal beviheted 500 méterre a parttól, ott úszhat a kutya...
én inkább a néniket tiltanám ki, akik még bele is sz.rnak...
én a tatai öreg tóhoz járok az enyéimmel, ott senki nem szól egy szót sem, mert alapból illegális a strand.:D
a Balatonnál akármelyik szabadstrandon sétáltathatod szerintem...
Az északi partot ismerem jobban, ott általában nem reklamálnak, normálisabb emberek vannak arrafelé valahogy...
Én spec. Balatonfenyvesről tudok nyilatkozni, ott ugye van egy nagyon hosszú szabadstrand, és végig kivan táblázva, hogy kutyát bevinni tilos. És nem csak a vízbe, hanem a vízet 50 méterre nem közelítheted meg kutyával.
Azt meg értem, h a starndon ne fürdesd a kutyát, mert van aki pl fél tőle, de mért nem lehet kijelölni kutyás fürdőhelyet?
Engem is nagyon érdekelne hova lehet menni a kutyusokkal fürdeni? Valahol azt olvasta hogy ahol nem tiltja tábla ott mindenhol lehet... Mert ugyan is a kutya nem piszkolja be a vizet!!! (az ember inkább naptej és barátai)
Mi Tihanynál szoktunk lemenni a vízhez, csak most hogy Pici Babánk lett kéne valami strand szerűség! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!