Van egy kis probléma! Hogyan tudom Jó utra téríteni? S. OS.
22:23! Te nagyon emberséges, és értelmes vagy, köszönöm válaszod. Ki is fogom próbálni.
Nos egyébként fura helyzet, mert nagyjából tudja a szabályokat, kereteket. Ha rosszat csinál látszik rajta. Pl. tegnap elsőre odajött, megfogtam, kapott egy simit, és elmentünk. de van ha szólok, még csap egy kört, és amikor látom megkönnyebbülve hogy de jó, jön, akkor egy méterre megáll, és amikor legugolok, elrohan. Amit leirtatok megpróbálom. Az elektromos nyakörv kissé drasztikus, nekem az az elvem, hogy természetes körülmények közt tanitom az ebem.
Tud sétálni, ha olyanja van, mellettem halad, de mivel a nagy terület mellett megyünk el mindig, látszik, hogy akkor megőrül, és menne oda... Amugy gyakran szokott játszani kutyákkal is. Teljesen szocializált, kedves.
Köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!