Engeditek simogatni a kutyátokat? Többi lent
húúú rátapintottál az érzékeny pontomra.:D
nekem 6 kutyám van, ebből 3 kölyök, cicaméretű keverék cukigombócok.
a gyerekek az anyjuk kíséretében BONTJÁK A KERÍTÉSEMET, hogy kicsalogassák a kicsiket.
(múltkor rajta kaptam őket, addig azt hittem, a kutyáim ilyen disznók...:D)
ez csak azért nagyon durva, mert van 3 nagy kutyám is - az anyakutya, egy holland juhász szerű ŐV, és egy közép-ázsiai...
na most isteni szerencse, hogy eddig minden nyúlkáló gyerekről felfogták, hogy nem rosszat akarnak...
de akkor mit csinálnak, ha lecsippenti a kájom a kisgyerek ujjacskáit?...
a másik kedvencem, amikor bármelyik nagy kutyámmal sétálok, és odaküldik a szülők a gyerekeket, hogy simogassátok meg azt a nagy macit...
nagyon kellemetlen, hogy kedvesen, de elhessegessem a gyerekeket...
én általában megmondom, hogy o-óó gyerekek, ezt inkább ne, mert megharap!
de volt, hogy egy felnőtt pasit ugatott a holland és a káj, valamiért rohadtul nem volt nekik szimpatikus, a pasi meg csak nyúlkált feléjük, hogy jaj de hát ő is kutyás, de édesek a kutyáim!...
ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy ha valami baj történik, hogy bizonyítom be, hogy a másik volt a f.sz?...
á épp most vagyok ezen kiakadva. A kisgyerekes szülő valami retardált dolog, mert önző módon, pofátlanul megse kéárdezik hogy szabad? egyből engedik rá a kölküket -a polip csápokkal, ahogy valaki írta..- a kutyára.
Ez egy csivava. NEM gyerekbarát darab. és én érzem magam hülyén hogy sátakor meg kell védenek a hülye szülők hülyegyerekeitől. Készen vagyok tőlük. MErt ha a kutya is szeretné az rendben lenne. De ez? így??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!