Milyen az uszkár?
előző kérdésemben őt ajánlottátok.olvastam róla csak tapasztalatokat kérnék h h kell nevelni stbb ... ha tudtok neveket is mondjatok lécci és jó kennelt (közép fehér uszi)
milyyen a jelleme stb... ???
nekünk van egy fekete törpeuszkár..Bobinak hívják:D de nemtom anyuékkal nem nagyon csipjük...inkább mamáékkal van jóban...sőt epilepsziás is...szal elég sok gond van vele..természete se valami jó...tesom már ha ránéz akkor morog:D:D szal nemtudom...lehet csak a miénk ien kelekótya:D
találkoztam már zabálnivaló uszkárralis..attól függ hogy neveled..
a miénk sztem azért lett ien mer akkor került hozzánk mikor tesom született...és tesóm állandoan szekálta...
Szia!
Az uszkár nagyon barátságos és türelmes.Sőt okos is. Nagyon szeret játszani. Szokták mondani, hogy : " egy félre ismert topp modell".Nagyon sportos. Jól elvan a panel lakásban és az udvaron egyaránt.De azért ajánlatos bent tartani mert nincs aljszőrzete így könnyen megfázik.Sok féle szín és méret változatban tenyésztik.Toy uszkár 28 cm alatt. Törpe: 28-35cm. Közép 35-45 cm. Óriás 45-60 cm. Legelterjedtebb színek:fekete, fehér, barna, apricort ( barack). De vannak még:harlekin, black and ten, blac and red, cream, színű egyedek is : Ezeket a színeket az FCI nem ismerte el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!