Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lesz most 1 kölyök staffim...

Lesz most 1 kölyök staffim tápot tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Acanára gondoltam az jó lenne neki? Vagy esetleg vegyek másfélét?
2011. szept. 12. 21:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

[link]

vagy ez jobb lenne?

2011. szept. 12. 22:38
 12/21 nory0722 ***** válasza:

Na akkor ezt nézd: [link]

vagy : [link]

Utóbbinál ingyenes a házhoz szállítás. Tehát ha csak ezen múlik,akkor innen nézve majdnem u.annyiba kerül.

2011. szept. 12. 22:38
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszi :) lehet ezt választom akkor:)
2011. szept. 12. 22:39
 14/21 nory0722 ***** válasza:
Persze,benne van minden,rágósabb dolgokat rendes fognál(4-6 hónap),de csirke csontot meg ami szilánkosra törik nem nagyon szabad adni neki,mert megsértheti a beleit(tapasztaltam is sajnos),inkább disznó csontot. Egyébként meg a fogát még a táptól függetlenül tisztán kell tartani,és még finom is,amit javasolnék: bárhol(tesco,hentesbolt) tudsz venni neki disznócsontot-velőscsontot(99 ft/kb),ezen van kis hús is,elrágja pár óráig míg kicsi,nagy korában pár perc :),de nagyon jól karban tartja a fogait. Én egy héten 3-4 db-ot adok oda a kutyáimnak,imádják és szép a foguk. Kb 1,5 óráig kell főzni sima vízben,nem kell fűszerezni,a végén mosd le,vagy közben szedd le a vízről a habot(mind1).
2011. szept. 12. 22:42
 15/21 nory0722 ***** válasza:
Egyébként amit most írtam: a fressnapfban 500 ft/db(ha te főzöd kb 20 ft/db-nem vicc,tényleg),és nincs telenyomva tartósítószerrel. igaz,hogy nem füstöld,de így is imádják! :) sok örömöt a kutyushoz!
2011. szept. 12. 22:44
 16/21 A kérdező kommentje:
Rendben köszi :) és konzervet ugye ne adjak neki mert mindenki azt mondta h a tápértéke 0% kb :D
2011. szept. 12. 22:44
 17/21 A kérdező kommentje:
Meg ugye nincs vágva a füle de tenyésztő azt mondta h mostanában elég kontár munkát végeznek és ha nem akarom kiállításra vinni ne vágassam le neki.. nem is szeretném:)
2011. szept. 12. 22:52
 18/21 nory0722 ***** válasza:
Ez tényleg így van,de én adok nekik,bár mellé a normál adag tápot kapják,csak így jobban megeszik. Tehát csak az íze miatt adom nekik.
2011. szept. 12. 22:53
 19/21 A kérdező kommentje:
Értem és ha eleve sosem kap konzervet csak tápot meg ha főzök neki az jó vagy néha kell nekikonzerv is?
2011. szept. 12. 23:01
 20/21 nory0722 ***** válasza:

Nem kell,nyugodtan főzhetsz neki,csak egyáltalán ne fűszerezd,só sem kell bele. Rizst,zöldségmixet,kevés nokedlit,kevés tésztát kaphat. Tél előtt érdemes kissé felhízlalni, az adagja növelésével,vagy kiegészítő főtt kajával vagy junior táppal,és egész télen több kaját adni neki,vagy kölyök táppal etetni,mert nagyobb az energiaszükségletük. Ami olcsó és jó még a csonton kívül: marhabőr ropi(15 ft fressnapfban-tisztítja a fogát),rizst keverhetsz sűrűn a tápba,csak ne túl sokat és akkor annyival kevesebb tápot kapjon. Játékokról: kötél-sokáig tart és szeretik, fogató hurka-kicsit drágább,de imádják és sokáig 'él', apportfa-elrágódik rajta,nem a cipőket fogja rágni és szintén olcsó,bár ezt inkább nagyobb korban add neki(fél évesen kb) és vigyázz,nehogy szálkát nyeljen.

Denta stix: nálunk sz*rt sem ért,pedig minden nap kapott a kutya,így váltottunk csontra.

Jut.falat: virsli,lecsókolbász,frolic(fressnapfban/tescoban),fréselt húsrudak(20 db-300tól 1000 ft-ig). Bármi,amit szeret,kiegészítés képen,nem kell,hogy drága legyen,az olcsó is jó,ha szereti,csak akkor ne kapjon kevesebb tápot.

2011. szept. 12. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!