Valaki segiitseen! Milehet ez?
Hello!
A kutyámon (westie és puli keverék okt. 24. lesz 1 éves) a szája mellett jobb oldalt van egy börszinű nagyon nagy bub!
Nem tudom mi lehet az arra gyanakodtam, hogy kullancs de láttam hogy bőrszinű, azon szőr sincs és ahogy odanyultam elvette a fejét (gondolom fáj neki) meg odakap egy picit ha hozzányulok....nem tudom miez...most vettem észre kb. fél orája...:S
segitsetek, holnap ha lehget elviszem orvoshoz, de ha valami tippetek van akkor léégysziii!! köszii!!;)
a helyesírásért bocs!
Megfogom az biztos!:)
Köszi!:)
Attól függ mióta van ott. Ha egyik percről a másikra lett inkább kullancs mint tumor. De egy rakat más dolog is lehet. Én kutyámnak egyszer egy fertőzésből származó kis pukli lett a szája szélén. A doki egy madzaggal elkötötte és leszáradt. Ha tudsz rakj fel képet és ne ijedj meg nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.
Állatorvoshoz vidd el holnap.
jááááj nyugi!!:D
csak megcsípte egy darázs.:)
halál tuti biztos.
az enyém is mindig vadászik rájuk, aztán így jár.
ha megnyugtat, vidd el dokihoz, de max. 2 nap, és elmúlik a dudor.
(amúgy a tumor nem egyik napról a másikra nő ki...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!