Ha a kutya behúzza a farkát, mikor ott vagyok, akkor én vagyok a törzsfőnök?
1.ne b@szogasd a kutyát ha eszik.az enyém is odaadja a kajáját amikor akarom,de nem használom ki és hagyom enni.ez max csak akkor jó,és kihasználható ha valami sz@rt összeeszik az utcán el tudd venni tőle..ha kaja közben zaklatod ok nélkül ketyós lesz.
2. az nem törzsfőnök,hanem falkavezér.
:D:D:D:D:D:D:D:D
Valószínű, hogy örökletesen ideggyenge szegény és mindenkitől fél. Az ilyen kutyáknak sok szeretetre és kényeztetésre van szükségük.
Amúgy indián tolldíszben mászkáltok otthon? :))))
Egy behúzott farkú kutya számomra a legborzalmasabb látvány:(
Az én kutyám teljesen megbízható, egyértelműen gazdinak tekint, és hallgat rám, és mindezt a legnagyobb farokcsóválás közepette.
Ha utasítom, ha tanítom, ha behívom. Ha elvenném a kajáját, akkor is csóválná a farkát.
Egy kutyát nem megfélemlíteni kell, hanem nevelni szeretettel. Engem sem szigorral neveltek, hanem törődéssel.
"Amúgy indián tolldíszben mászkáltok otthon?"
áááááá, ezen megfeküdtem:D Igen, és valójában egy farkasról van szó :D:D
Nem mindig húzza be a farkát, csak ha csúnyán nézek rá, és rászólok. Most pl. kimentem hozzá és vízszintesen volt a farka, meg játszottam vele, akkor sem kushadt így le. Szóval a farokbehúzást nem állandóra értettem, csak rászólásra. Sosem bántottam a kutyuszt, egyszer lelocsoltam vízipisztollyal nyáron a melegben, azóta azt nem szereti :D De akkor is csak játszottunk.
De arra nem mondtatok semmit, hogy anyának nem fogad szót egyáltalán. Szerintem az nem normális, hogy mindig fel akar ugrani az asztalra, meg csak kis szalámival tudja kicsalni a konyhából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!