Hogy hívták a kutyádat?
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 14:18
31/53 anonim válasza:
ja jó...:D
csak azért írtam, hátha ének órán még jól jön;):D
(amúgy a filmbeli kutyus is a zeneszerzőről kapta a nevét.:D)
32/53 anonim válasza:
Biztos jól jön :D azért köszi!
33/53 anonim válasza:
Az én kutyám egy kis fekete menhelyi keverék:D Süti a neve,én nem ezt adtam volna neki,de már hallgatott rá és ez maradt.most okt. 3.-án volt 1 éves:D:
34/53 anonim válasza:
Romy(német juhász 3 éve meghalt :(), Zsömi(keverék), Sunny(Száni igy kell mondani és csivava)
36/53 anonim válasza:
Sophie, és volt még egy Dina, előtte pedig Murphy.
37/53 anonim válasza:
Amit még 2002ben kaptam nagyapámtól és még mindig él : Morgó
Amik kóboroltak és a büdös retkes cigányok megölték őket hogy dögöljenek meg : Bogár,Bunkó,Dugó,Bundás ;-(
38/53 anonim válasza:
Blöki/Cunkó, Bagira, Tomi, Dolfi, Ari (2 db Arink volt, nem egyidőben)
Jelenleg: Anné, Panka, Dani, és a kedvencem Borka
39/53 GusztixD válasza:
nekem most van egy kenny nevű kutyám:D (mini pinscher) úgy szoktuk becézni hogy bütyi kenőcs bütyök táncos x'D ésakkor még volt a kis fifink aki zsemleszínü tacskó volt de elkellet altatni:( a mostani kutyámis zsemle színü és olyan aranyos :D
40/53 anonim válasza:
szia!
Nagymamámnál voltak az első kutyák, amiket megismertem, szerettem:
tigriscsíkos keverék szuka-Morzsa
nj féle keverék kan - Blöki
Sajátok:
tacsi féle keverék kan-Bobi
a c spániel kan-Pamacs
beagle kan-Alex
mudi kan-Csili
húgom kutyái:
Shar pei kan-Bufli
tacsi féle keverék szuka-Artúr :))
Artúr kölyke: Babszem Jankó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!