Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek milyen ez a blog?...

Szerintetek milyen ez a blog? Egy beteg kutyusról, akivel elbánt az élet és a tenyésztő.

Figyelt kérdés

Ő itt Sámsod, tacskó és a blogja: [link]

Barátnőm kutyusa, tenyésztőtől vették és miután teljesen kifejlődött derült ki, hogy a lábát műteni kell, mert súlyosan el van deformálódva...viszont a műtét nagyon drága (lábanként 50.000), épp ezért a gazdája Sámson dobozokat készít, hogy gyűjtsön a műtétre.

Ha nem is vesztek a gyönyörű dobozokból, de legalább nézzetek rá a blogra és osszátok meg facebook-on, twitteren, vagy bárhol.

Nagyon köszönjük!

2011. szept. 11. 12:23
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Feltételezem, hogy nem..nem állatkínzó típusok.
2011. szept. 12. 20:12
 12/21 A kérdező kommentje:

Idézem barátnőm szavait:

"Kapott kalciumot és csonterősítőt is. Nem mi rontottuk el:("

2011. szept. 12. 20:18
 13/21 A kérdező kommentje:
És köszönjük az újabb kitételt ^^
2011. szept. 12. 20:19
 14/21 anonim ***** válasza:
senki nem mondta, hogy állatikinzó tipusok, nem rendelkezik mindenki orvosi diplomával, nem kell felfortyanni. Viszont had kérdezzek már meg pár dolgot, ha már egy ismeretlen blogon pénzt kérnek. Lehet akár kamu is nem?
2011. szept. 13. 06:52
 15/21 A kérdező kommentje:

Lehet kamu is persze...de ez tutira nem volt azt..viszont változás történt..remélem barátnőm nem haragszik meg mert idéztem:

"Most értünk haza Pestről, Dr. Juhász Csaba állatorvostól. Az egyik szemem sír, a másik nevet. Megvizsgálta Samit és azt mondta, idézem: "Ne merjünk hozzányúlni a lábaihoz!" Próbáltam győzködni a dokit, hogy: "De nem nagyon tudja magát sokáig tartani" stb, de mondta, hogy ha megműttettem a kutyát, sokkal nagyobb fájdalomban lesz része. A csontjait meg kellene forgatni. Azt is közölte, hogy ő szívesen megműti, mert meg lehet, de utána csak magunkat okoljuk, hogy a kutya szenved. Mondta, hogy a lábai genetikailag fejlődtek így, rossz ütemben nyúltak a csontok, de most már így szokta meg Sami és ehhez alkalmazkodott. Sokáig el lesz vele, csak nem szabad vele túrázni.

Nem is tudom...szidta az itteni orvost, hogy jó pénzért bármire képesek. Ezt be kell látnom. Kinek ne jönne jól 100.000 Ft. Ez a doki őszinte volt (régóta ismerjük, anno egy csípőműtétet csinált a németjuhászunkon) és igazat kell neki adnom, hiszen jobban ért ehhez, ő volt az első orvos, aki csontműtéteket végzett idehaza. Nehéz dolog ez. De elfogadom. Jót akartam, de érvekkel alátámasztva a kutyám még sokáig mellettem lehet!

A dobozok árát, ami eddig bejött szívesen visszaadom a gazdájának!!!! Ez nem kérdés! És köszönöm mindenkinek ezt a hatalmas összefogást, hálás vagyok nektek nagyon!

A blogot tovább fogom vezetni, hiszen Sámson ugyanolyan fontos nekem és talán más is szívesen olvassa a vele történteket!"

2011. szept. 13. 07:40
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki megosztotta, aki kétkedett stb...ő egy igazi gazdi, aki bármit megtesz a kutyájáért, példaértékű lehetne mások számára is, így szeretném ha nem törölnék a kérdést.
2011. szept. 13. 07:44
 17/21 anonim ***** válasza:

Kiirom én is gyakori kérdésekre xD lehet nem sokáig lesz fent, de legalább ha valaki ránéz akkor már az is segítég!

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2200726-mit-s..

2011. szept. 13. 17:16
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi, de mint láthatod, a gyűjtés abbamaradt, mert Samit nem műtik meg a doktor úr javaslatára- blogon olvashatjátok miért-
2011. szept. 13. 17:18
 19/21 anonim ***** válasza:
jajj nagyon sajnálom :( remélem azért jobban lesz kicsit
2011. szept. 13. 17:44
 20/21 A kérdező kommentje:

Sanos sami már nemigen lesz jobban, de reméljük, hogy a lábai bírni fogják pehelysúlyát a végsőkig!

Ha ránéztek a blogra láthatátok, hogy az eddig befolyt összeget a gazdi visszaadja (nem könyöradományokat kért amúgy sem, hanem saját készítésű dobozokat adott el), vagy ha lemondanak az emberek a visszatérítésről, akkor egy súlyosan sérült tacskó kapja az összeget (ami 13.000ft)..név szerint Eszkuláp :o)

2011. szept. 13. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!