Nem tudom h a kutyám most vemhes vagy csak álterhes?
Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 23:20
11/14 anonim válasza:
Utolsó napon is lehet ivartalanítani, igaz nagyobb műtét, de LEHET.
Egy átlagos ivartalanításnál is általában kipakolják teljesen, itt is kipakolják.
12/14 anonim válasza:
hát nem tudom, mi egy vemhes ebet vittünk ivartalaníttatni, de a doki azt mondta, hogy kb a 40-dik napig vállalja...rengeteg kölyke lett volna szegény picurnak, úgy sajnáltam őket, de nem volt mit tenni - így már a kórházból mehetett új gazdihoz
13/14 anonim válasza:
UH-ra vidd el.
elég valószínű, ha láttad, hogy párzik, akkor vemhes.
gratulálok. mit fogsz csinálni a kölykökkel?
14/14 anonim válasza:
00:14 -nek.
Ez úgy van, hogy egyik doki bevállalja a másik meg nem.
Ahol én vagyok dokinál, pl. nem vállalta be az egyik bordeauxi dog hüvely előesését. Nagyon ki volt fordulva, és átküldte fel az Egyetemre. ( ez egy nagyon vérzékeny nagyon nagy kockázattal járó műtét )
Viszont nehéz vemhes kutyát pakoltunk már ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!