Mi a véleményetek a Kék Lukács kenőcsről? Gyógyítottátok már ezzel a kutyátokat?
Nem is hallottam még ilyenről.XD:D
Nem értem mi a fenét pofázik fájdalomcsillapításról meg gyógyításról, mikor felsorol 3 hatóanyagot:
Azitromicin: 0,20 mg/g -baktériumölő
Mikonazol: 0,20 mg/g -gombaölő
Szulfametoxazol: 28 mg/g -baktériumölő
Akkor most mivan, nem látom a többi hatást...
22.10!
Olvastad az utána következő sorokat is?
Hatóanyagok:
- Azitromicin: 0,20 mg/g
- Mikonazol: 0,20 mg/g
- Szulfametoxazol: 28 mg/g
A készítményben egymás hatását erősítik (szinergizmus). Ennek a szinergista hatásnak köszönhetően a hatássprektum rendkívül széles. Speciális összetételének köszönhetően a hatóanyagok hatásukat csak a felszínen fejtik ki. Szisztémás hatásuk nincs. Rezisztencia kialakulásának lehetősége gyakorlatilag zéró. A ható- és segédanyagok együtt megakadályozzák a varrképződést, ezáltal a közvetlen szövet- és hámképződést segítik elő.
Mi is használjuk az állatok sebein, és a magunkén is. Nagyon hatásos, a sebgyógyulási időt lecsökkenti.
A kérdést azért tettem fel, hogy ha valaki nem ismerni, olvashasson róla tapasztalatokat. Sokat segíthet kutyájuk gyógyításában.
Néhány hónapja kaptam egy tégellyel. Valami csoda!
Múlt héten az egyik whippetem nekirohant a játék közben a kerítésnek és feltépte a bőrét. Akkora luk lett rajta, mint egy 200 Ft-os. Azt hittem, örökre így marad, még visszavarrni sem lehetett mert hiányzott a bőr. Kenegettem vele és már csak egy kis vágás látszik rajta.
Akitől kaptam, annak kettéharapta a kutya fülét egy másik. Az orvos két hétig kezelgette, de nem javult semmit. Egy hétig kenegették a kenőccsel és már nem látszik rajta semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!