A szomszédunkban megöltek egy kutyát (fejszével agyonverték) és bele dobták a kinti wc-be, ilyenkor mit lehet csinálni?
bocsi ... már látom hogy a szomszédod volt .. -.-" pff ...ezeket a roh@dékokat!! hogy lehet valaki ilyen?!
óó ugyen mit véthetett az a szerencsétlen állat?!
remélem keserves kínok között fognak megdögleni mind2-en!!!!!
Először is, nem akarok senkit sem védeni, de!
Láttad, ahogy agyonverik a kutyát? Mert az, hogy a kezükben volt a fejsze, még nem jelent semmit.
Láttad a tetemet, hogy agyonverték?
Nem kéne dobálózni a szavakkal (dögöljenek meg mind a ketten, mocskok..stb), mikor még semmi sem biztos. Csak akkor ítélj, ha láttad a történteket!
Nem szeretném védeni a szomszédaidat, én is nagy állatvédő vagyok, de először utána kell járni a dolgoknak, mielőtt "láttatlanban" bepereled őket.
Ez szörnyű...amikor olvastam legszívesebben sírni tudtam volna!! Ha van rá bizonyítékod,hogy a kutyust megölték akkor fordulj a rendőrséghez...ezt nem úszhatják meg!!
Ahogy az eddigi válaszokat elolvastam úgy gyanakszok én is,hogy ez történhetett...de mint az előző ember is írhatta kell bizonyíték!!
szemétláda aki kinyirja a kutyákat és ez bűn!
a kutya mijen vol? agresszív? harapós játékos? attol fugg ismerősömék azért ölték meg a kutyájukat mert őket is bántota agressziv volt és harapdálta a kisgyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!