Melyiket? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Németjuhász, Boxer
Mennyibe kerül kennelből?
Házőrző legyen.
Gyerekeket,kiskutyákat szeresse!
KB. hány gramm-ot eszik napota? Reggel este, vagy csak este?
mennyi a mozgásigénye?
És tényleg mennyibe kerül kennelből?
Vagy te mennyiért vetted? És most mennyi :D
Szia! Szerintem a németjuhász lenne a jó választás.. a boxer is aranyos, de vele sokat kell foglalkozni, mert kicsit hiperaktív. Nekem is volt boxerem, de a gyerekeket fellöki az izgalom hevében, mert ugrál, meg pörög. :)
Illetve a németjuhász olcsóbb, olyan 20-30 e körül van boxer 30-40 körül úgy tudom. Amúgy a németjuhászok is nagyon családcentrikusak, jó házörzők és nagyon megbízhatóak.
én kennelből akarom és nm szaporítótol!!!!!!!!!!!
És kölyök kora óta akarom
kenelt nem tudok konkrétan mondani csak a tk-s kutya árát--(boxere szavazok)40-60 körül már kapsz.
kennel: Wébox vagy Kárpátia
kaja amenyit adsz neki..én este etetem
Hány grammot eszik?
Sokat!
Egy kölyök kutya sokat eszik egy nap,junior kutya ügye fejlődésben van,napi 2 étkezés kell.Aztán mikor nagy akkor azért fog sokat enni,de elég a napi egyszeri étkezés is,reggel-este mindegy.
Én a németjuhász mellett szavazok.
Kennelből szerintem 50 ezertől lehet kapni,de utána kell járnod,emalion keresztül is tudsz érdeklődni és akkor az ingyenes,vannak kutyás újságot abban is érdemes beszélni a tenyésztőkkel.
köszi a válaszokat
és akkor úgy kérdeze :d h hány ezer grammot eszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!