Mit tegyek ha lepasszoltak hozzám két kiskutyát, és évek óta nem viszik el?
Egyik unokatestvérem 2 éve kertes házból panelba költözött, és megkért hogy had adja már be a két kutyáját hozzám, amíg nem talál jobb megoldást az elszállásolásukra. Nah azóta is nálam vannak a kutyusok. Nem nagy kutyák, de a panelba az anyja nem engedi be őket, a barátnője szülei sem engedik magukhoz a kutyákat, így szegények azóta is nálam dekkolnak. Most közölte hogy 2 év múlva összeköltöznek a csajjal, vesznek saját házat és akkor viszik a kutyusokat (hmm ha ez ilyen könnyen menne, hogy rögtön tudnak házat venni).
Sajnálom szegény kutyákat, a gazdáik ha havonta 1x meglátogatják őket akkor már sokat mondok, és olyankor hoznak nekik valami maradékot otthonról, de ennyi. Én etetem őket saját pénzből, én foglalkozok velük a saját 3 kutyám mellett, de nincs annyi időm rájuk és milliomos se vagyok. Próbáltam őket megnevelni, de valahogy nincs annyi türelmem hozzájuk mint a saját kutyusokhoz, így lemondtam arról, hogy sétáltassam őket, mert iszonyúan húznak, de ettől függetlenül játszunk velük is ugyanúgy, és próbálunk boldog életet nyújtani nekik is.
Most kicsit besokkaltam, meguntam hogy segíteni sem segítenek és a kutyákra is magasról tesznek. Szerintetek nagy szemétség lenne, ha mondanám nekik, hogy vagy vegyék magukhoz a kutyákat; vagy pedig keressünk nekik egy olyan gazdit akik nekik tudják szentelni a teljes idejüket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!