Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Aki ellenzi a klikkert, az...

Aki ellenzi a klikkert, az miért ellenzi? Mi oka rá?

Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 14:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
45%
én nem a klikkert hanem a hozzá társított jutifalicskákat nem szerettem mert az én kutyám ilyen kajaközpontú lett és akkor már szart bele az egészbe amikor ahhoz a részhez érkeztünk hogy csak minden másodikra kap falatot csak minden ötödikre egész addig ameddig már nem is kell falat. azóta is tök hülye.... bár én hibám mert feladtam...
2011. szept. 9. 13:00
 12/13 anonim ***** válasza:

A klikker lényege, hogy adott pillanatban rövid ideig szól és ugyanúgy érzések nélkül, semlegesen. Innen már Pavlov bácsi levezette az egyenletet amit minden kisiskolásnak tudnia illene, vagy előre remeg a feleléstől, ha meghallja a napló lapjait suhogni, a tanár meg röhög magában a sóhajtásoknál, ha átlapozott valakit :D

Viszont a klikkert használni külön művészet, ha egyik kezedben a póráz, másikban a kaja, harmadikban a klikker, negyedikben a póráz másik fele, és közben figyelni mit mondanak :)

És aztán ott az időzítés, ugye elsőnek klaty, aztán kaja. Ezt hajlamos vagy elfelejteni, vagy nyomkodod összevissza.

Hatásos, ha 1 napig nem eszik, majd úgy kap jutis klikkgyakorlatot még kaja előtt.

2011. szept. 9. 13:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Én nem sok olyan szitut tudok, amikor póráz lenne a kutyán tanítás közben. Hacsak nem az pórázas-szemkontaktusos láb mellett követés pontosításáról van szó, de akkor is jutifalat oldaltáskában, egyik kézben a póráz és a klikker, a másik kéz még mindig szabad.
2011. szept. 9. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!