Aki ellenzi a klikkert, az miért ellenzi? Mi oka rá?
Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 14:40
11/13 anonim válasza:
én nem a klikkert hanem a hozzá társított jutifalicskákat nem szerettem mert az én kutyám ilyen kajaközpontú lett és akkor már szart bele az egészbe amikor ahhoz a részhez érkeztünk hogy csak minden másodikra kap falatot csak minden ötödikre egész addig ameddig már nem is kell falat. azóta is tök hülye.... bár én hibám mert feladtam...
12/13 anonim válasza:
A klikker lényege, hogy adott pillanatban rövid ideig szól és ugyanúgy érzések nélkül, semlegesen. Innen már Pavlov bácsi levezette az egyenletet amit minden kisiskolásnak tudnia illene, vagy előre remeg a feleléstől, ha meghallja a napló lapjait suhogni, a tanár meg röhög magában a sóhajtásoknál, ha átlapozott valakit :D
Viszont a klikkert használni külön művészet, ha egyik kezedben a póráz, másikban a kaja, harmadikban a klikker, negyedikben a póráz másik fele, és közben figyelni mit mondanak :)
És aztán ott az időzítés, ugye elsőnek klaty, aztán kaja. Ezt hajlamos vagy elfelejteni, vagy nyomkodod összevissza.
Hatásos, ha 1 napig nem eszik, majd úgy kap jutis klikkgyakorlatot még kaja előtt.
13/13 anonim válasza:
Én nem sok olyan szitut tudok, amikor póráz lenne a kutyán tanítás közben. Hacsak nem az pórázas-szemkontaktusos láb mellett követés pontosításáról van szó, de akkor is jutifalat oldaltáskában, egyik kézben a póráz és a klikker, a másik kéz még mindig szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!