Mi az alapfelszerelés egy kutyának?
hmm... minek a fésű és a szállítóketrec? repülőn fog utazni?...
fésű a rövid szőrű kutyákhoz nem kell...:)
és kölyökként víz persze érheti, de samponnal (kutyáknak valóval se) ne fürdessétek, tönkre vágja a bőrét...
kell neki:
- sooook játék... rágni való, labda, csipogós, kötél,...:D
- nyakörv + póráz
- etető és itató edény
- lehetőleg ne pedigreevel etessétek, beszéljetek állatorvossal, melyik tápot ajánlja... (én ezeket: Dog chow, Happy dog, Acana, de a legtutibb, ha ti főztök rá - ennek a neten utána olvashattok.:))
- oltások, kullancs és bolha elleni szerek (a frontline állítólag már nem olyan jó, én ex spotot használok.)
- szájkosár, ha tömegközlekedéssel akarjátok szállítani.
(mozgólépcsőn mindig vegyétek ölbe, mert a fel és lelépésnél könnyen beakadhat a mancsa és letépi a bőrt...)
- kutyasuliba érdemes vele járni
- fekhely az tényleg jól jöhet.:)
jó kutyázást!:)
kaja : fém etetőtál ( lehetőleg gumi szegéllyel ),és fém,vagy műanyag itatótál.
nyakörv,póráz ( nem nejlon,mert az vág !!,ha lehet pamut )
staffira, később kellhet valami nevelő eszköz : lábemelős, vagy húzó hám,egysoros fojtó, vagy szöges nyakörv ( kiképzés részére ),esetleg halti, vagy más eszköz ! ez mind nevelés kérdése !
fekhely nem lényeges egy lakásban, de jó ha van !
lehet hogy elég egy pléd ( sűrűn mosni !)
a fésű, vagy kefe használata is jó dolog, ha jutalomként kapja !különben megeszi :)
az elhozatal előtt javasolt elvinni egy kissebb plédet, vagy pólót, és berakni a kölykök közé,hogy megmaradjon a szag !( persze ,ha kölyök kutyát hoztok ),és azt vinni magatokkal haza !
játék ,ha lehet ne gagyi műanyag , mert ha lenyeli ,hát baj !!
szállítóketrec ?? ráér később, mert egy nagy méret kell ,
a kifejlett kutyához kell választani ! ( a szülők mérete alapján megtippelhető )
de a kocsiban való szállításhoz nem kell !!
ott az öledben lesz jó helyen !
szia az én amstaff kölykömnek ezek vannak :
két fém tál ,
szöveg nyakörv, szövet póráz,
pléd,
teniszlabdák, csipogós játék , kötél, rongyok( a labda még nem érdekli az inkább csak féléves korától fogja a többiek szerint)
most 4 hónapos
dog chow tápot kap, szép a szőre, szépen nő tőle
ennyi kell neki sztem egyenlőre
ja meg persze az oltások :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!