Mi a véleményetek hogy minden csöves mellet van egy szegény kutyus! Elitélitek?
Budapesten!
a legtöbbet amit láttam lehet hogy hüséges de csont sovány,szöre beállva,ápolatlan és büdös mint a gazdája!szerintetek ez jó?
egyik nap mentem hazafelé.Megállított egy hajléktalan férfi,és arra kért,hogy ne adjak neki pénzt,de nagyon hálás lenne ha vennék a kutyájának tejet,mert ma nem tudott csak kenyeret szerezni neki.Mondta,hogy nagyon szégyenli magát,mert évek óta vele van a kutyája,és akkor volt az első olyan nap,hogy kétségbe volt esve hogy nem tud enni adni neki.A kutya mellette állt,és rajongó szemekkel leste a gazdiját.Látszott hogy jó társak/jó barátok.Bementem a boltba,és vettem egy csomó kutyakaját,lecsó kolbászt,kenyeret,és olyan élelmiszereket amiket a pasas is meg tud enni.(vettem cigit,és sört is)
A tesco bevásárló kocsi tele volt pakolva kutya kajákkal,emberi kajákkal.Nem kevés pénzt adtam,ki,de megérte.A hajléktalan pasas először el sem akarta fogadni,csak egy kis kolbászt a kutyának..Végül is megegyeztünk abban,hogy mindent elvisz,cserébe gondoskodik tovább a barátjáról.
Tudod mi a legérdekesebb? Hogy büszkeség tölt el,hogy segíthettem. Sosem adok pénzt hajléktalanoknak,mert tudom hogy vagy elisszák,vagy a szemét cigányok elveszik tőlük.De a pasas nem pénzt kért.A kutyája miatt aggódott,ás látni lehetett a ragaszkodás mindkét fél részéről.
Én nem ítélem el,ők a leghűségesebb barátjuk a kóbor ebeknek.Mellette nem éheznek,és gondoskodnak róluk.
Megfogadtam hogyha újra összefutok a hajléktalan férfival,akkor újra veszek pár dolgot nekik..Ez az én jó cselekedetem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!