Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez a kutya a nekem való?

Ez a kutya a nekem való?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem az Agán agarat. Ez a kedvenc fajtám. Ez a nekem való a kutya a feltételeim alapján?

1.- Szeresse a gyerekeket

2.-Jól kijöjjön más kutyákkal mert már van 2 kan kis tesű kutyának.

3.- Hozzá lehet szoktatni a baromfihoz? Vagy ha nem az se egy olyan nagy gond mert a kicsik közül az egyik egy foxi és ő se igazán jön ki a csirkékkel.

4.-Kinti benti kutya lenne.

5.-Ha jön idegen azért jelez? tudom hogy barátságos kutya a Labrador retriverem is az volt de ha jött valaki azért jelzett.

6.-Mennyire hullajtja a szőrét? Persze minden nap fésülném.

Itt van a 101 nagykutyában http://www.youtube.com/watch?v=lQgZDUaojdM

Ez a kedvenc Afgán agaras reklámom http://www.youtube.com/watch?v=HgK7eN6ieq4&feature=related

Ez a nekem való kutya? 14/L

A válaszokat előre is köszönöm!

2011. szept. 5. 18:57
 1/10 A kérdező kommentje:
Vagy milyen kutyát ajánlanátok a feltételeknek megfelelően? De csak közepes testűt. Ja és minden sétálunk kint a mezőn velük. De az se baj ha a kutya őrző-védő. De lécci első sorban az agárra válaszoljatok ha az nem felel meg a feltételeknek csak akkor ajánjatok más fajtát! Ja és a dakoták félnek egy ilyen kutyától?
2011. szept. 5. 19:03
 2/10 anonim ***** válasza:
A hónaljkutyát tudom ajánlani neked
2011. szept. 5. 20:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát köszi! Olyan kutyára semmi szükségem! Nem szeretm őket!
2011. szept. 5. 20:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Én nem értek az agarakhoz, de majd megfogják kérdezni, hogy mennyit tudnád-e sétáltatni, lenne pénzed a súlyához elegendő tápra... Meg alapból, hogy lenne-e pénzed tenyésztőtől venni kutyát, mert ha már szerelmes vagy egy fajtába akkor nehogy szaporítótól vegyél!
2011. szept. 5. 20:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát naponta sétáltatjuk a kutyákat kint a mezőn 1 óra hosszát. 30 perc naponta a kiállításra való gyakorlás egyenként mind két kutyával. heti 1x 30 perc Agility. Minden nap 15 perc labdázás és havi x túrázás és úszás. + még amit ők játszanak. Most is 3 kutyánk van egy közepes tesű de ő csak ideglenesen van nálunk gazdit keres és ő utánna szeretnék egy ilyen kutyát. Csak törzskönyvest szeretnék tenyésztőtől.
2011. szept. 5. 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem jó, de ez nemigazán őrző-védő és nem valószínű hogy félnek tőle a brazilok
2011. szept. 5. 20:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Értem! De azért ha jön valaki jelez vagy azt sem?
2011. szept. 5. 20:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Mivel agár, szerintem nem jönne ki a csirkékkel.
2011. szept. 5. 22:23
 9/10 Akiteki ***** válasza:

Szia!

1. Gyerekekkel úgy viselkedik, mint más kutyák: ha hozzászokik, hogy gyerek van a családban, akkor szereti.

2. Ő is, mint az agarak általában jól megvannak más kutyákkal.

3. Baromfihoz biztosan nem fogod szoktatni. Agár - vérében van a vadászat.

4. Mivel a szőre kényes, mindenképpen benn kell lennie ha esik az eső:)

5. Nem jelez. Meg sem mukkan. Kellőképp beképzeltek, hidegen hagyják őket az idegen emberek. Egy afgánnál ki kell érdemelni, hogy Hozzád szóljon.

6. A szőre egyáltalán nem hullik. Csak nő és nő és nő. Nagyon sokat kell fésülni és nagyon alaposan, hogy ne legyen csomós. Mintha a hajad lenne, csak rengeteg van belőle.

2011. szept. 5. 23:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Értem! A választ köszönöm!
2011. szept. 6. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!