Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ilyen áron milyen jó táp/tápok...

Ilyen áron milyen jó táp/tápok vannak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én tettem fel ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2170630-ez-jo.. amiben az egyik válaszoló azt írta, hogy ilyen árban 1000ft/kg sokkal jobb táp is van mint ez. A kérdéses táp: [link] Ez pedig azért nem jó mert elől a kukorica szerepel.

De nem válaszolt, hogy még is melyik táp/tápokra gondolt. Hátha más is tudna segíteni :)

2011. szept. 3. 15:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Pl Acana
2011. szept. 3. 16:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Acana, Orijen se sokkal drágább, mostanában mindenki az ajánlja. Nekem nem jött be, az én kutyámnak jobban bejön a RC amit meg mindenki szíd. Szerintem felesleges ezen rágódni, ha a Happy Dog bejött a kutyádnak, akkor add azt.
2011. szept. 3. 16:09
 3/12 A kérdező kommentje:
Eddig RC-t evett, de megunta ezért akarok váltani. Néztem Pro Plant de az is 1400ft/kg áron van és drága... szerintem legalább is ha 4kg kiszerelésbe veszem. Ez a Happy Dog még elfogadható árban van a 4kiló 4ezerért. Az RC is 5400volt 4 kiló. Nem akarok megint ennyit "kidobni". Ezért lennék kíváncsi arra a tápra amit az a válaszoló mondott. Acanat is néztem az is 1400ft/kg áron van 4kilós kiszerelésben. Ezek mind 7-8kilósban kerülnek 1000ft/kg áron.
2011. szept. 3. 16:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindig érdemes tápot a lehető legnagyobb kiszerelésben venni, az alatt mindegyik rettenetesen drága.
2011. szept. 3. 16:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én volta az a bizonyos válaszoló.

A Josera tápokra gondoltam, lényegesen olcsóbbak és az összetétel felsorolásánál első helyen nem gabona áll.

[link]

Az Emotion Line család szuiperprémium, A Basic Line család prémium táp.

2011. szept. 3. 16:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
*voltam
2011. szept. 3. 16:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Kistestű kutyáknak:

[link]

2011. szept. 3. 16:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
2011. szept. 3. 17:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt azért tisztázzuk, hogy egy kutya nem megunja a tápot, hanem kényeskedik, el lett kényeztetve(remélem nincs előtte egész nap a kaja). Elé rakod a tálját reggel és este, benne a megszokott táppal, ha nem eszi meg, akkor elveszed és következő etetésnél megkapja ugyanazt. Addig kell ezt folytatni, amíg végül megeszi a tápot, így megtanulja, hogy az van, amit te adsz neki és nem válogathat. A sok tápváltás egyébként is megterheli az emésztőrendszerüket, így jobb elkerülni, ki kell választani egy jó tápot, amitől egészséges a kutya és azt kell adni neki hosszú ideig.

Valóban megéri nagyobb kiszerelésben tápot venni, mert így lényegesen olcsóbbra jön ki és nem hagyni, hogy válogasson a kutya.

2011. szept. 3. 17:30
 10/12 A kérdező kommentje:
Nincs előtte egész nap este kirakom reggel beveszem. Szokása éjszaka enni ezért nem veszem be rögtön, van hogy éjfélkor megy ki enni a maradékot ezért. De akkor sem olyan lelkesedéssel eszi már a tápot mint anno illetve van, hogy meg sem eszi akkor beveszem előle és ezt nagyon jól tudja is, hogy akkor két három napig nem kap enni. Ezért akarok váltani másikra.
2011. szept. 3. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!