Baj ha befestem a tappancsát? Többi lent
Figyelt kérdés
tappancslenyomatot szeretnék csinálni a kiskutyámról ( magamra szeretném tetováltatni.) mivel festhetem be a tappancsát? káros rá nézve? persze azonnal lemosnám neki2011. szept. 2. 10:46
1/12 anonim válasza:
Én is magamra tetováltattam,és vízfestékkel kentem be neki.Lemostam és még mindig él
2/12 anonim válasza:
Vízfestékkel simán. Ha az ovisok bőrét nem bántja akkor a kutyus talpának sem árt.
3/12 A kérdező kommentje:
igaz :D csak tudjátok nem akartam itt felháborodást kelteni hogy elrákosítom a kutyámat stb stb....:D
szerintetek hova varrassam? alá szeretnék még egy szép B betűt is
lány vagyok egyébként
2011. szept. 2. 10:56
4/12 anonim válasza:
Vagy a lapockádra vagy a csípőlapátodhoz.
5/12 A kérdező kommentje:
csípőcsontomon már van ,akkor marad a lapocka vagy még a bokám belső felére gondoltam :)
2011. szept. 2. 11:05
6/12 anonim válasza:
A segged felé!
Ribi rendszám táblának
7/12 A kérdező kommentje:
humoros vagy :)
2011. szept. 2. 11:51
8/12 anonim válasza:
mindkét talpadra :)
Egyébként a boka rész szimpatikus:)
9/12 anonim válasza:
Háhá! :D Énis magamra tetováltattam a kutyusom mancsát. Méghozzá a lapockámra, kb 4 hónapja. Nekem a tetováló vette le mintát, vízfestékkel. Nagyon szépen megcsinálta és imádom.
10/12 A kérdező kommentje:
te nagyon rávagy fagyva a ribi rendszámra, akkor csináltass te olyat vagy húzz innen:D kösz:D
többieknek köszi :)
2011. szept. 2. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!