Jól tenném, ha egy 6 hetes husky kiskutyát vennék? 30. 000. forint, még most fogja megkapni az első oltását, nem betegedne majd meg? Nincs még több oltásra szüksége? Úgy tudom, hogy 8 hetes kor előtt nem lehet leválasztani kiskutyát. Igaz ez?
Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 21:17
11/14 anonim válasza:
Ha tartasz egy domináns kutyától akkor semmiképp sem ajánlanám a huskyt
12/14 anonim válasza:
Honnan tudod,kedves kérdező,hogy a szaporítótól vett kutyád milyen idegrendszerű,természetű lesz?
A szaporítókat ez (sem)érdekli.
Jó eséllyel kapsz egy idegi problémás kutyát.Hidd el,nem egyszerű egy ilyennel az élet,tapasztalatból mondom.
13/14 anonim válasza:
Azt hallottam, visszalépett Csufika örökbefogadója, szóval szerintem kérdezz rá és próbáld meg újra.
14/14 Amarok válasza:
Én vagyok a fajtamentő akivel beszéltél.
Csufika valóban gazdisodott , még Bödönke az aki gazdira vár bár van 3 jelentkező akiknek ellenőrzése folyamatban van.
6 hetesen NEM SZABAD elhozni a kölyköt , mert az anyja mellett ebben az időszakban tanulja meg a kutyákkal való együttélés szabályait és ha ez kimarad akkor lesz egy Bödönkénél is nehezebben kezelhető kutyád aki megkeseríti az életed ahelyett , hogy boldogságot vinne a családba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!