Mennyibe kerülhet kb. egy Kínai Kopaszkutya?
Figyelt kérdés
Ballagási pénzemből szeretnék azt venni, akinek van ilyen kutyusa, vagy tudja az légyszíves segítsen nekem. Köszönöm.2009. ápr. 19. 18:34
1/7 anonim válasza:
Szia! Érdemes tenyésztőtől venni, nem egy ismimet átvertek már szapik- meztelennek meztelen volt a kutya, csak tacskó formájú.Az én kutyim nagyon jó származású, deer tipusú meztelen, Ő ajándékba volt tenyésztőtől, ivartalanítva; rossz fogak miatt. Most 4éves, gyönyörű, bűbáj eb,néha van ennek a tenyésztőnek ajándék kutyija;3hónappal ezelőtt is kérdezte nem-e kell egy félheréjű fiúcska. Egyébként 60-200ezerig vesztegetik őket. Ha kíváncsi vagy a részletekre p.ü.-ben szivesen tájékoztathatlak
2/7 anonim válasza:
Én most kerestem a neten, hátha tudok segíteni. 40-50ezer ft-ért találtam kínai kopaszkutyákat. Szerintem ennél még sokkal drágábban is vannak, de olcsóbban is lehet hogy tudnál szerezni. Remélem segítettem
3/7 anonim válasza:
persze vehetsz olcsóbban csak akkor majd a dokinál hagyod azt a 40-50zer forintot amit megspóroltál az elején!
És mond a ballagási pénzed kitart majd a további tartására is? oltások, etetés, egyéb költségek?
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kérdésemre válaszolóknak.
Tulajdonképpen az a helyzet hogy a barátnőm miatt raktam fel a kérdést, mert ő szeretne ilyen fajta kutyust.
Most még csak 7.-be járunk, és nem tudom hogy mennyi pénzt fog kapni bnőm ballagására, és hogy az a bizonyos összeg meddig lesz elég a kutyus tartásához, neveléséhez.
De az biztos, egyszer el fog fogyni.):
2009. ápr. 21. 14:47
5/7 anonim válasza:
Kb 100-200 ezer között, mert ritka. Egyébként nem tudnék nála jobb háziállatot mondni. Én személy szerint utálom a kutyaszőrt és a kutyaszagot... ideális ha Te is így gondolod
6/7 anonim válasza:
Nagyon drága, mivel ritka kutyafajta.
7/7 anonim válasza:
Ahhoz, hogy ilyen kutyánk legyen gyűjteni kell rá a pénzt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!