Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szibériai Husky vagy Japán...

Szibériai Husky vagy Japán Akita Inu?

Figyelt kérdés
Melyiket választanád? Hozzáteszem még azt is, hogy van már egy 1.5 éves Husky kutyám.
2011. aug. 31. 11:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Jaja, az akita a leghűségesebb fajta. Ezt mindenki tudja. Ott van az a film, a Hacsiko. Abban is hűséges az akita és ha ő az, akkor a fajta összes egyede ilyen hűséges. Senki nem ér a nyomukba. A hűséglistán úgy szerepel, hogy az összes akita, és utána jön a többi fajta. :-P
2011. aug. 31. 11:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hachiko története igaz, Japánban szobrot is emeltek a tiszteletére.

Nekem akitám van (nem a film hatására, mikor eldöntöttem, hogy nekem ilyen kutya kell, még a filmről nem is hallottam), ezért azt mondom, hogy akitát vegyél. Ha időben ivartalaníttatod nem lesz vele gond, persze attól is függ, milyen nemű a jelenlegi kutyád, és milyet szeretnél mellé.

2011. aug. 31. 13:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyértelműen husky. Nagyon vidám fajta( de hisz minek részletezzem, Te is egy boldog husky tulajdonos vagy), én jobban kedvelem az akitánál. Meg jól illene a mostanihoz is :)
2011. aug. 31. 13:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én huskyt választanám,ha van már egy és tudod,hogy keményebben kell vele foglalkozni,akkor kitünő társ lehet.
2011. aug. 31. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!