Erről a sztoriról mi a véleményetek?
én tömb házban lakok van egy roti németjuhsz. keverékem este éjfél után (02:00) levittem a kutyám mert rájött a szapora
és levettem a pórázt a kutya szaglászott a dolgát végezte. mögöttem eljött egy 50-60 évkörüli hölgy és torkaszakattábol elkezdett sikitani ugy megijdtem hogy majd be sz@rtam a kutyám is csak nézet hogy mi van a hölgy két kis kutyát (egy palotapincsit és egy pulit) sétáltatot én csak néztem hogy mi baja van és a kutyám is hasonló képen reagált aztán a kutyám kicsit morgott és odajött mellém hogy ha rosszra fordulna a helyzet megvédjen a nő a kutyáival együtt elrohant (igazából a kutyái nem is nagyon szaladtak inkább húzta maga után a kutyái sem nagyon értették mi van) sikitva mintha élve nyúznák egy pillanatra sem maradt csendben végig sikított és futott meg valami olyanokat kiabált hogy vigye innen, menj el (ezt a kutyának mondta pedig az enyém is ledöbbent, meg se mozdult még 9 hónapos kölyök) mikor eltűnt a képből akkor is lehetett hallani a sikítást én meg ott álltam ledöbbenve azt sem tudtam mi van. Mi a véleményetek erről? Mit kell hasonló helyzetben csinálni? Történt valamelyik ő tökkel hasonló?
tisztelni kell az időseket DE CSAK AKIK MEGÉRDEMLIK!!!
sok vén ötye van akik olyanok mint az elmebetegek vagy nem is tudom mint akik agyf@szt kaptak :S
de jó h az utcán szaratod a kutyát (és még sokan mások)
nagyon esztétikus mondhatom, de persze, legyen csak neked könnyebb, legalább nem kell takarítani, nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!