Milyen filmekben szerepel dobermann?
Figyelt kérdés
Akár csak egy pillanatra is?
Eddig ezeket ismerem: Bájkeverő Kutyám jerry lee, Az örömapa, Magnum, Bölcsőd lesz a koporsód, A beverly hills-i ninja.
2011. aug. 29. 19:36
1/11 anonim válasza:
A beverly hills-i csivava (Gazdátlanul mexikóban)
2/11 anonim válasza:
Fegyvere van, veszélyes! Úgy rémlik, van benne egy jelenet.
3/11 anonim válasza:
A babe 2-be is amikor egy telephelyen van egy bull terrierrel. Majd a malac után rohannak egyszerre.
4/11 anonim válasza:
3.ik vagyok! Még van egy Mr. Bean-es film nemtudom a címét, de ügynököt alakít két társa van egy nő meg egy hapsi. És ott is feltűnik két dobi. Ja és a Yamakasi filmben is, na az jó jelenet, amikor kergetik a srácokat és ők ugrálnak el a kutyák elől.
5/11 anonim válasza:
Beethoven (végén a két bűnöző, bemászik egy telephelyre a kutyák elől, pár dobermann bent várja őket)
8/11 anonim válasza:
Resident Evil,1-2 a többi RE részben nem vagyok biztos.Akkor a Kutyák és macskák, amikor a beagle-t kicserélik dobberman kölykökre... nekem ennyi jutott eszembe.
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Magnum c. sorozat ill. a Columbo egyik részében,mikor a kutya a Rosebud vezényszóra gyilkolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!