Mi lehet a baja? Valaki tapasztalt már hasonlót?
Persze, hogy nem altatnám el, csak azért kérdeztem, mert valaki azt mondta, hogy előbb vagy utóbb meg fog enni valakit.
Köszönöm a linket. El fogom olvasni.
Szia!
Arra nem gondoltál még-már,hogy esetleg a macskák miatt morog?
Szerintem félti a kajáját tőlük.
Keverékek. Nem a macskákkal van baja,mert az másmilyen amikor eszik és a macska közeledik, máshogy morog.
Nem tudom, mert voltak már kölykei is, akkor sem volt ilyen idegbeteg... Meg a macskák sem újak. Itt nőttek fel a kutyák mellett...
hello:)
hát ez tényleg elég furcsa!
mit csinálsz, amikor morog?
rászólsz, vagy ejnye-bejnye?
esetleg rákoppintasz az orrára?
szerintem első körben csodálkozz el rajta látványosan, hogy "NAHÁT, EJNYE!"
ha erre sem reagál, akkor jöhet az orra koppintás.
ha még erre sem, akkor vízipisztollyal "lődd le".
ha nagyon eldurvul a helyzet - de csakis akkor, ha komolyan megharap valakit és 25 kg-nál súlyosabb:
vágd a földhöz, és amíg ég a földön van, kezdd el fojtogatni.
erről azonban előtte mindenképpen konzultálj állatorvossal, ő el fogja mondani, hogy kell csinálni szakszerűen...
ezzel örökre eldől, ki a vezér.
nem fog kevésbé szeretni, de morogni sem fog többet.
de mondom, ezt nem lehet csak úgy, és nagyon vadnak kell lennie a kutyának - nála még bőven nincs rá szükség, csak azért írom, hogy tudd, ha elfajulna a dolog, nem kell az altatást választanod.
volt egy ismerősöm, akinek ezt kellett csinálnia a kaukázusijával, mert az a mellkasából kimart egy darabot.
sírva csinálta, de megtette, azóta tökéletes a kapcsolatuk.
de szerintem itt a vízipisztoly is bőven elég lesz.:)
Amikor morog, hangosan rászólok!
Volt, hogy az anyjával összevesztek és úgy szedtem szét őket, hogy locsolóval leöntöttem mindkettőjüket. Azóta, ha megemelem a zöld locsolót, már húzzák a fülüket.
Semmiképp sem altatnám el, egy pókot sem vagyok képes kivégezni, nemhogy őket, csak az egyik válaszolónak írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!