Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a jó kennel? Ajánlanátok?

Melyik a jó kennel? Ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Majd (még most nem mert 3 kutyám van) szeretnék venni egy Cavalier King Charles spániel kiskutyát. Mivel a túltenyésztés miatt elég beteges fajta egy olyan kennelt keresnék ahol a kutyák jó genetikai háttérrel rendelkeznek. Tudna valaki ajánlani?

( itt van a Cavalier a 101 nagykutyába) http://www.youtube.com/watch?v=rd5dR7YR2ig

2011. aug. 28. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
[link] én innen vennék ha vennék...majd egyszer..:)
2011. aug. 28. 13:17
 2/5 anonim ***** válasza:
26%
ne vegyetek, hanem fogadjatok örökbe!!! [link]
2011. aug. 28. 13:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Van már 1 örökbe fogadott kutyánk és már 3 kutya van a családban most nem bajd később lesz. De ez a kutyafajta már régi nagy álmom de eddig még nem engedhettem meg magamnak. Vagyis nem nekem lenne hanem apámnak mert ő nagyon imádja ezt a fajtát.
2011. aug. 28. 13:36
 4/5 panettone ***** válasza:

Ma itthon cavit venni...lutri. Én nem vennék a régi hozzáértő becsületes tenyésztőket megölték a szaporítók. Ha csak kicsit is jót akarsz apukádnak inkább javasolj neki egy felnőtt gazdikeresőt, a mostanában született kiskutyák. . .siralmas!

Itt dumálhatsz fajtamentőkkel, cavisokkal és van egy két tenyésztő is:

[link]

jó hogy már most keresgélsz. Én egy dolgot tartanék szem előtt ha valaki felkínálja hogy ad tkv nélkül rá is tenném a telefont mert az csak a pénzért hoz le almot.

2011. aug. 28. 19:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én csak tk s at karaok venni egy jó helyről. A gazikeresőben megnézem köszi!
2011. aug. 29. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!