41/52 anonim válasza:
Szép! Bár nekem a Mopszok nem igazán jönnek be de ő tetszik! Ari!
42/52 anonim válasza:
nem....a mopsz nem éppen a szép kutyák csoportjába sosorlható, ezt ne vedd sértésnek de tényleg így van. aranyos inkább mint szép. szépségversenyen nem nyerne az biztos.(amiben minden kutya nevezve van) egy spániel simán lekörözi.
43/52 anonim válasza:
tündéri aranyos pofikája van!!!!
47/52 anonim válasza:
Nem tök mindegy????? szép nem szép a te kutyád!!!!!! kit érdekel más véleménye!mindenkitől elvárod hogy a kutyád milyen ari cuki!!!??? kit érdekel!! nekem nem TETSZIK A RÁNCOS POFA tessék kimondtam.
49/52 anonim válasza:
nekem is mopszim van :D nagyon cuki a kutyád :)
50/52 anonim válasza:
Szerintem is teljesen mindegy hogy más mit mond! Az a lényeg hogy szerinted szép legyen nem az hogy a szomszéd Józsi bácsi mit mond! (am nekem nem tetszenek a ráncos kutyák de a tiéd aranyos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!