Nem félsz a saját kutyádtól?
Azt hittem ilyen nincs, erre kiderült, hogy az egyik ismerősöm fél a saját(!) kutyájától. Nem mer a közelébe menni, csak elé dobja a kaját. Azt mondja"Sose lehet tudni, hogy mikor tőr elő az ősi vadászösztöne, és megöl!"
Te félsz a saját kutyádtól?
Ez egy nagy butaság!!!
Egy kutya sosem bánt egy embert ok nélkül.
Meg, ha valaki kutyát tart azt azért tartsa, hogy szeresse.
Ez pont olyan csomó ember leírja a Rotweilert, pedig azok sem bántanak ok nélkül.
Egyébként én nem félek a kutyámtól. Inkább, hogy imádom. :D
Nem féltem a kutyámtól. Én csak azoktól amik elkapják a kiscsibénket meg itt nyakörv meg minden nélkül szaladgálnak. Na akkor ki se lépek a kapun míg nem látom, hogy az utcai kutya fél vagy agresszív viselkedésű. Ha utcán vagyok akkor kinézek egy jó kis fát, ha kóbor ebet látok. Egyedül ezektől a kóbor ebektől félek, jobbanmondva inkább tartok tőlük.
De a sajátomtól?
Egyáltalán a haverod miért fél tőle? Kóboreb volt? Elverte ok nélkül? Kínozza?
Ez így nem jó. Foglalkoznia kéne avval a szegény ebbel, mert az unalomtól és a gazdája nemtörödömségétől fog támadni, mert nincs inger, unatkozik.
Ajánlom a haverodnak, hogy kicsit gondolkozzon el ezen vagy inkább ajándékozza el az ebét! Legalább szegény kutya miatt.
Úristen, dehogyis! Én neveltem, én foglalkozom vele minden áldott nap, látom a füle állásából, hogy mire készül.
Én is azt gondolom, hogy aki fél a saját kutyájától, az nem hogy úgy általában a kutyák megismeréséhez nem vette fáradtságot, de még a sajátját se ismeri.
Meg mi az, hogy elélököm az ételt? Már bocs, de ha kaja van nálam, a kutya a közelembe sem jöhet. Még akkor se, ha már letettem. Majd ha azt mondom, hogy lehet menni enni, akkor.
Nagyon tetszik az egyik válaszoló megfogalmazása: "Aki fél a saját kutyájától, annak nincs kapcsolata vele. Attól félek, amit nem ismerek." Érdemes átgondolni...
Az életemet is rá merném bízni a kutyáimra (és tudom meg is védenének). Tudom, hogy soha nem bántanának engem. Mert olyan a kapcsolatunk.
Ha valaki fél a saját kutyájától (állatától) ott valami nagyon nincs rendben.
Nem ismeri, nem foglalkozik vele, nem törődik vele.
Vagy talán a lelkiismerete rossz, és fél, hogy a kutya egyszer visszaadja amit kapott???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!