Mit gondoltok a Boxerről? Személyes tapasztalatok? Hogy jönne ki kisebb kutyákkal? Például egy csivavával?
nagyon aranyos,játékos,bohókás,csupa energia,barátságos és okos is.
viszont a szemével a légzésével lehetnek gondok,főleg melegben,mert nem igazán bírják a meleget.
Szia!
Nekem boxerem van, és csak ajánlani tudom! Remek kutya, nagyon barátságos és okos, imádja a gyerekeket, hihetetlenül gyorsan tanul, nekünk SOHA nem volt még összetűzésünk más kutyákkal! Bát tény, hogy nem egy domináns típus, de abszolút elvan az öszzes kutyussal, mindegy hogy kicsi vagy nagy, kan vagy szuka. A nevelésére sok időt kell fordítani, mivel nem kistestű kutyus, sok baj származhat egy nem megfelelően szocializát, neveletlen, behívhatatlan kutyával. Előző válaszokban írta valaki, hogy nem jól őriz... Hát, nem tudom, lehet, hogy akkor ez én kutyusom kivétel, de nálunk már akkor jelez, ha valaki elmegy az ajtónk előtt. Őrző védőre is fogékony volt már fél évesen is (igaz, akkor még csak rongyozás volt leginkább). Azt viszont tudni kell a boxerről, hogy egy energiabomba, ha nincs rá elég ideje az embernek, NEM SZABAD ezt a fajtát választani! Mivel mi lakásban tartjuk, napi legalább 3*1 óra séta, (hajnalban is, különben nap közben rombol) hétvégén kirándulás, usztatás, suli! Sok pénz, és rengeteg idő! De ha ez nem gond, akkor remek társat nyersz egy boxerrel!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!