A shar pei csak egyszínű lehet vagy tarka is?
Szia.
Én képen láttam már ilyesmi színüt mint amilyet leírtál.
És teljesen olyan volt mint a shar pei.
"3. Nem elfogadható színek: Ezek a színek a világon csak nagyon kevés kutyás szervezetnél elfogadottak. Az USA-ban az ilyen kutyák tulajdonosai saját klubot alapítottak. Az FCI kiállításain az ilyen színek diszkvalifikációhoz vezetnek.
ˇ Albínó: fehér, piros szemekkel.
ˇ Csíkos: sötét és világos csíkozat, legtöbbször vörösesbarna és szürke vagy fekete színekben. Tigrisszerü mintázatú is lehet.
ˇ Színes: az angol bulldoghoz hasonló, két vagy három színü, mintázott kutyák.
ˇ Pettyes és foltos.
ˇ Fekete és cser mintás (black and tan): általában dobbermann vagy rottweiler mintázatú, de németjuhászhoz hasonlító nyerges rajzolatú lehet. Ez a típus az elözöekkel variáltan is elöfordulhat.
Ne feledjük az utolsó csoport kutyái kiállításokon nem bírálhatók!"
Alpokalja szép kennel oldaláról másoltam
Köszi! Akkor az utolsó válasz alapján rá a színes leírása illik. Lehet hogy színhibás. Eléggé ráncos, szerintem ha keverék nem lenne ennyire az. Vagy esetleg az egyik felmenője volt extrém ráncos, azért lett ilyen és mégis keverék.
Amúgy a miskolci menhelyen van.
Ma csináltam róla egy képet mobillal, de elég elmosódott lett. Azért megmutatom hátha ki tudtok venni rajta valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!