Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek van ilyen kutyája?

Kinek van ilyen kutyája?

Figyelt kérdés

Hallottam ezekről a fajtiszta keverék kutyákról, mint például a labradoodle (labrador+pudli) ami szerintem nagyon aranyos, és gondolkodom rajta, hogy vegyek-e egyet...

Ha valakinek van ilyen kutyája, kérem írja meg, hogy mennyiért jutott hozzá, és hogy hol :)

Előre is köszönöm :P

[link]

2011. aug. 24. 16:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Fajtatiszta
2011. aug. 24. 16:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kis hazánkban nem nagyon találni, esetleg külföldön. Szerintem olyan árban lehet, mint egy fajtatiszta labrador, vagy picit drágább. De tényleg nagyon cukik. :) Nekem van egy Labradorom, ismerősömnek egy pudlija: lehet, hogy alkotniuk kéne valami újat? XD (enyém lány, övé fiú)... csak sajna ivartalanítva vannak. :D (oké, nem gondoltam komolyan :))
2011. aug. 24. 16:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Labrador+poodle, azaz óriás uszkár. Magyarországon eleve kevés óriás uszkár van, és ha jól tudom, akkor eddig csak egy ilyen alom született kifejezetten munka céllal. Nyugaton ezek a dizájner kutyák nagyon divatosak, ennek megfelelően drágák is. 1500-2500 euro. Én nagyon ellenzem az ilyen keverék gyártást, kizártnak tartom, hogy ne lehetne a több, mint 400 fajta kutya között megfelelőt találni enélkül az újabb idióta amcsi divatmajmolás nélkül is!
2011. aug. 24. 16:40
 4/10 anonim ***** válasza:
az óriás uszkár és a labradoodle szerintem nem ugyan az... Bár nem tudom.
2011. aug. 24. 16:42
 5/10 anonim ***** válasza:

"óriás uszkár és a labradoodle szerintem nem ugyan az"

Nem hát. Ki mondta, hogy ugyan az? A labradoodle a labrador és az óriás uszkár, azaz poodle párosításából születik.

2011. aug. 24. 16:47
 6/10 (L) Bella (L) ***** válasza:
53%

Nézd meg a többi hibridet: elmebetegek

puggle(Pug+Beagle, vagyis mopsz+beagle)

a schnoodle (törpe schnauzer + uszkár)

a cockapoo (cocker spániel + uszkár)

a buggs (Boston terrier+mopsz)

a pomapoo (pomerániai+uszkár)

yorkipoo (yorkie+uszkár).

2011. aug. 24. 16:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, értem, hogy mit értettél félre! :) Megpróbálom matematikailag zárójelezni a kifejezést:

(labrador)+(poodle, azaz óriás uszkár)=labradoodle

(Hogy sz@rna sünt aki kitalálta!)

2011. aug. 24. 16:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen-igen, azt a vesszős részt értettem félre. :D De tényleg, nagyon cuki a kutya meg minden, de így is van vagy 1000 féle fajta... ez olyan mint az a nagyon drága macska, ami akkora mint egy kutya, de több millió forintba kerül, mert valaki kitalálta pénzkeresés céljából... szép dolog, mondhatom.

Sün!sün!sün! :D

2011. aug. 24. 17:16
 9/10 anonim ***** válasza:
aranyos, de én olyan hülyeségnek találom azt hogy valaki ilyeneket vegyen jelentős összegért :S osszepászítasz egy labradort és egy pulit, természetesen ne a puli legyen a nőstény hanem a labrador, mesterségesen termékenyíttesd meg, azaz egy puli spermát kell beadni neki :D és nézd meg az alkotást, és ezt elég sokszor kell ismételgetni, több párosításból is h sikerüljön egy olyan ami ugyanilyen lesz :D akik kitalálják ezeket a hülyeségeket azok is hasonlóan járnak el, csak sokkal többet párosztatnak és nézegetik a géneket meg mittom. alapból eléggé nagy hülyeség egy ilyen kis kutyát összerakni egy labradorral....ez most kb olyan h lódarázs :D felkettyinted a lóvat egy darázzsal és megszületik a lódarázs xD
2011. aug. 24. 18:07
 10/10 A kérdező kommentje:
ember, nem puli az, hanem pudli... nem ugyan az :D...na, ezek után már én is kicsit hülyeségnek tartom, csak megtetszett, mert aranyos...nah mindegy xD senki idejét nem akartam rabolni :DD
2011. aug. 24. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!