Ezt most úgy érti h pár kiskutyát ki fog nyírni?
Figyelt kérdés
A szöveg így hangzik :
"A kutyám tegnap szült 8db kiskölyköt(az utolsót 6 órája). Helyzetfelmérést szeretnék végezni, hogy kit érdekelne egy-egy kiskutya örökbefogadása, UGYAIS CSAK ANNYIT VAN MÓDOMBAN MEGTARTANI AMENNYIT TUDOM, HOGY ÖRÖKBE TUDOK ADNI."
Akiket nem tud örökbe adni azokkal mi lesz ???
2011. aug. 24. 14:11
11/17 anonim válasza:
Ez egy örök körforgás lesz, mert utána jön a következő alom...Valami ismerősöddel hozasd el őket, aztán vagy gazdikhoz, vagy menhelyre adjátok be. Még az is jobb, mint egy ilyen ősembernél hagyni...
12/17 A kérdező kommentje:
de csak 15 vagyok. mindenesetre ez nem fogom hagyni a büdös francba !!!
2011. aug. 24. 14:22
13/17 anonim válasza:
Sok sikert, remélem sikerül!! Jó, hogy vannak még ilyen emberek mint te. Nem hagyják, hogy egy tuloknál szenvedjenek.
14/17 A kérdező kommentje:
megkérdeztem tőle fb-on h mit csinál a megmaradt kölykökkel, de nem válaszolt :S. Bár nem vagyunk jó viszonyban mert párszor alátettem már.
2011. aug. 24. 14:27
15/17 A kérdező kommentje:
és az a gáz, hogy máshová nem tette fel a hirdetést csak fb-ra és ha civilnek adom ki magam akkor honnan láttam volna a hirdetést ??
2011. aug. 24. 14:28
16/17 anonim válasza:
én is így fogadtam be 8 kiskutyát...
5-nek találtam gazdát, 3 itt maradt. (már eredetileg is volt 3 kutyám...)
sajnos nem nagyon fogsz tudni gazdát találni nekik.:(
rengeteg kiskutyát ölnek így meg...
17/17 A kérdező kommentje:
beszéltem vele fb-on, elkéstem. már ma megcsinálják :@ Ha elmúltam volna 18 feljelenteném.
2011. aug. 24. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!