Ez milyen hülye már?
Figyelt kérdés
Legalább venné a fáradtságot, hogy utánanéz és normálisan leírja a fajta nevét...és még van pofája 20.000-t kérni a kutyákért mikor látszik, hogy egy igénytelen szaporító.
2011. aug. 24. 12:42
11/20 anonim válasza:
Aki innen vesz kutyát, meg is érdemli...
12/20 anonim válasza:
Olvastam nemrég egy nagyon régi, kutya-tenyésztéssel kapcsolatos könyvet. A szerző azt írta hogy gyakorlatilag bármiféle tenyésztőtől szabad kutyát venni ha megfeleő jószágról van szó, egyet kivéve: aki a haszonért tenyészti az állatokat. Nyilván a kiskutya etetését, oltását, chipét, papírjait ki kell fizetni az árban (mondjuk ez nem ezekre a kutyákra vonatkozik, mert ezeknek nincs ilyesmilyük), de pl. az én kutyám is olyan hogy törzskönyves, fajtatiszta, minden papírja megvan, mégis a magyar fajtaklubban divat lett azt mondani hogy akitől én vettem a kutyát az szaporító (és ezért nem is ismerik el azt a tenyésztőt). Hiába volt a kutyám vérvonalában korábban több díjnyertes eb, hiába teljesítenek jól munkavizsgán, hiába ad bele mindent a tenyésztő, egyszerűen mivel a fajtaklub vezetőségének személyes problémai vannak vele kikiáltottak hogy szaporító és ezzel el is intézték (pedig ő sokakkal ellnetétben tényleg nem pénzért csinálja). Szóval ezért kell óvatosan bánni a "szaporító" szóval, ne mondjuk rá mindenre.
13/20 anonim válasza:
Kérdező, aki a hirdetést feladta az nem hülyébb egy kicsivel sem ,mint te ,ha észre vetted volna akkor rájöttél volna, hogy ez a szöveg tájszólással van írva , mindenki olyan árat ír ki a tulajdonára amilyet akar! Ja neked sok a 20.000 ? miért te mi vagy? igénytelen kötekedő.
14/20 anonim válasza:
Kedves utolsó! Az ember valóban beszél tájszólással, de nem ír!
Ez hemzseg a helyesírási hibáktól, tehát nem véletlen elírásról van szó, és ha a tájszólásnál tartunk, akkor nem hetisek, hanem hetissek, ugyanis így mondják.
Ha vki "tenyészt", akkor is illik tudni, hogy kell leírni a fajta nevét.
Szóval ezek a kutyák garantáltan fajtiszták, de hogy fajtatiszták...
Mindig kiakadok az ilyen embereken, mint ez a hirdető...
15/20 anonim válasza:
Na látod ehhez kell, az intelligencia és némi ész .hogy megtanuljon írni,de ha már a jó Istentől ezt nem kapta meg amiről ő nem tehet. Neked ezért nem kellett volna lehülyézni,de mivel ezt megtetted te sem vagy más kedves kérdező!
16/20 A kérdező kommentje:
Miaz hogy nem tehet arról, hogy nem bír egy mondatot értelmesen leírni? Akkor valaki más tanuljon meg helyette? És ahol tájszólásban beszélnek, ott máshogy tanítják a nyelvtant is az iskolában? Ne fárassz már! Hogy sokallom a 20ezret? Hát én ilyen embernek egy forintot sem adnék kutyáért. De ha te igen akkor rajta csak gratulálni tudok! Ha már egyszer feladok egy hirdetést akkor lgalább megpróbálok a leghelyesebben írni, hogy jó benyomást keltsek, de ha valakinek ennyi esze sincsen akkor el lehet képzelni, hogy mennyire minőségi a tenyészete...
2011. aug. 24. 17:27
17/20 anonim válasza:
Kedves kérdező, én nem tudom elképzelni ,hogy az ország melyik részén laknak ilyen felfuvalkodott hólyagok mind te: én ilyen semmi kutyákat mint ezek amik a hirdetésben vannak a portámra sem engedném ,de neked is biztos korcsaid lehetnek, mert egy jó ízlésű ember nem szólja le a butábbat .szegényet a csúnyábbat,a vakot,a sántát és még tudnám tovább sorolni .Milyen jog alapján van pofád más tulajdonát le szólni .Lehet hogy ez az emberke már sokkal többet tett az embertársaiért mint te!
18/20 A kérdező kommentje:
Nem a tulajdonát szólom le te hülye idióta és velem te így ne beszéljél, mert nem a seggedből rángattál elő! Én ezt a két hírdetőt magát szólom le amiért árucikket csinálnak a kutyákból és pont az ilyenek miatt van ennek a fajtának ilyen rossz híre!
2011. aug. 25. 09:57
19/20 A kérdező kommentje:
...és a csúnyaságról, vakságról, szegénységről nem tehet az ember, de az igénytelenségről és a butaságról igen! Mert ha én laptopot akarok vagy pénzt akkor nem a kutyámat adom el ahhoz, hogy meglegyen...
2011. aug. 25. 10:01
20/20 A kérdező kommentje:
...ja, amugy budapesti vagyok! Itt laknak a "hólyagok".xD
2011. aug. 25. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!