Milyen kutyus lenne nekem való?
Egészen kistermetű kutyát szeretnék.. Fontos, hogy legyen nagyon barátságos, kedves, és cseppet sem legyen agresszív.
Tudom, hogy egy kutya nevelésén múlik, hogy mennyire szófogadó, és, hogy mennyire barátságos, de gondolom vannak kimondottan agresszívabb jellemű kutyák, és nagyon nyugodt kutyák is.. Én az utóbbit szeretném. Nem házőrzőnek, hanem barátnak. :)
Menj el egy menhelyre.
Sétálj végig a ketrecek között.
Nézz bele mindegyik kutya szemébe.
Amelyikünél úgy érzed, hogy nem tudsz továbbmenni, hogy a tekintete nem ereszt-na, az a neked való, négylábú lelkitárs.
nálam éppenséggel akad egy cica méretű imádni való kis szuka, aki minden, csak nem támadós.:D
gazdát keres...
ő lenne az:
ajándékba adnám, Budapest közelében élek.
nem érdekel?:)
(az anyjukat vemhesen kiverték, mi így fogadtuk be, mielőtt elkezdene szaporítózni a jónép...:))
a kislány május 18-án született, most 3 hónapos, vidám, élénk, makk egészséges és bújós.:)
Mopsz.
Igaz hogy eléggé borsos árat kérnek érte, de nagyon nyugodt, nem nagy mozgásigényű, ragaszkodó, családszerető típus. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!