Alábbi kutyák jól kijönnek a gyerekekkel? (többi lent)
Azt olvastam az alábbi kutyák örzik és játszanak a gyerekekkel és eltűrik,ha húzzák,ráncigálják a szőrét.
sorolom:
Angol masztiff
Angol bulldog
Boxer
Bullmasztiff
Bobtail
Puli
e közül a 6 közül bull masztiffra gondoltam,olvasta,hogy hang nélkül cselekszik a masztiff erejével fölre teperi az idegent és bulldog kitartásával a földön tartja.
Ez igaz?
Vagy ilyen kutyák nem valók 10-12 éves gyerekek közé?
Angol mastiff tuti:)) de nagyon drága..
bulldog kevésbé bár szoktatáskérdése..
boxer imádja öket:)) ugy hogy én öt ajánlom
Bull is nagyon barátságos:))
Boxer, Bobtail és a Puli. A többé, szerintem megharapná a gazdáját ha piszkálná az orrukat vagy a fülüket, de mindenféleképpen még kölyök korban szoktassátok hozzá, hogy belenyúlhatsz a kutya tányérjába. A boxer remek házőrző és szereti a gyerekeket, de ha bejön egy idegen a gazdái nélkül akkor kíméletlen. A Bobtail az egy nagyobb termetű kutya és a gyerekekkel jobban kijön és ugyanúgy nem tűri meg az idegent a gazdi nélkül (én inkább őt ajánlom, mint a többit). A puli, hát igazából emberbarát és nem harap. A kerítésen kívüliekre nagy a szája, de ha bejönnek végig nyal bárki is legyen az. Úgyhogy ő nem jó házőrző ha persze bejönnek.
Sok szerencsét : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!