Van egy törzskönyves kutyám. Szüleim minden áron be akarják fedeztetni egy szukával. Nem értik, bármit is mondok nekik.. Hogyan tudnám lebeszélni őket??
sok hülye pénzsóvár..gyereket is a segély miatt szültök?
2011. aug. 23. 18:01
18/20 anonim válasza:
nincs mese, neked kell akkor gyűjteni ivartalanításra. De én biztos nem hagynám, hogy az én kutyám felett rendelkezzenek, főleg úgy, hogy nem teljesen korrekt, ha csak úgy elviszik, felcsináltatják a szuka kutyát, aztán meg a kiskutyákkal meg csak lesz valami... Én a kan kutya gazdájaként éreznék egy kis felelősséget, bár ezt most nem ellened írom :)
Szóval ne hagyd magad a szüleiddel szemben, igen is, állj ki az igazadért. Ha meg azzal jönnek, hogy ők etetik, stb, mondd meg, hogy a kutya megvételekor nem volt szó arra, hogy a rá költött pénzt majd vissza akarják szerezni!
Sok Sikert! :)
2011. aug. 23. 18:13
19/20 A kérdező kommentje:
Hogy miért? Kösz, inkább ráhagyom a TENYÉSZTŐKRE, akik tudják is, hogy mit csinálnak... Ja, nem kérnénk pénzt a fedezésért, mert jó barátságban vagyunk a családdal. De majd próbálom elhárítani. Azért köszi.
2011. aug. 24. 05:33
20/20 Catz válasza:
Böngeszd at a szerzödest, amit a tenyestövel kötöttetek. Ha kikötes van, hogy nem tenyeszthetö ,emrt hobbykutyanak vettetek, akkor szolhatsz a tenyesztönek is, aki akar birosagra is viheti az ügyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!