Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik tápot válasszam? A...

Melyik tápot válasszam? A Hill's és a Royal Canin közül?

Figyelt kérdés
Most Profilummal etetem, de szerintem nem a legjobb, így tápot szeretnék váltani, csak nem tudok dönteni. Légyszi írjatok.
2009. ápr. 16. 13:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit:) Én is nagyon örülök hogy rátaláltam ezekre a tápokra, én a 6 halas Orijennel etetek egyébként:) Milyen kutyusod van?
2009. ápr. 16. 14:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit hogy az Orijen a 2009-2010-es év legjobb kisállateledele lett:) Már így előre:) Nem véletlen, azt hiszem.
2009. ápr. 16. 15:13
 13/14 A kérdező kommentje:
4 éves boxer kutyusom van. Már alig várom hogy kipróbáljam, csak fogyna már el a profilum. Van a "A kutya" magazin abba is írták hogy díjat nyert.
2009. ápr. 16. 16:04
 14/14 anonim ***** válasza:
45%
Én a yorkimat Royal Canin táppal etetem. Maximálisan meg vagyok elégedve vele. Az én kis manóm, rettentően válogatós jószág volt, tápot egyáltalán nem evett meg. Mindig főztem neki. De mióta rátaláltam erre a tápra, megszűntek a gondjaim! Egyszerre elkezdte enni őket, szépen megtanult rágni is. Én csak ajánlani tudom. Nekem remekül bevállt!
2009. ápr. 16. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!