Kis testű kutyát ölben be lehet vinni a Tescoba, Fressnapfba?
akkora, mint egy cica... ölben, úgy, hogy rajta van a póráz, szerintetek bevihetem?...
tapasztalatok?...
köszi!:)
Hello!:)
ja, amúgy gondoltam rá, hogy kérek valami papírt a pszichiáteremtől, mert mindjárt itt a szeptember, kezdődik az egyetem...
és oké, azt megértem, hogy nem örülnének, ha a közép-ázsiaimmal állítanék be, de egy ilyen cica-kutya, aki ráadásul jól nevelt és csendben van, elfoglalja magát, szerintem senkit nem zavarna...
amúgy most jöttem haza, a kutyus nagyon jól viselkedett, vettem neki még indulás után rögtön kutyatáskát, ki se akart belőle szállni!:D
a Mammutban minden boltba beengedték, sőt, kérték, hogy menjek be!:)
Nagyon pozitív visszajelzések jöttek, senki nem hőbörgött!:)
köszönöm a segítségeteket!:)
Nos, ne vedd sértésnek, de SENKI nem fogja elhinni, hogy a táskába gyömöszölt yorki terápiás kutya.
És ha Neked szükséged is van kutyára a szorongás miatt, nem a legmegfelelőbb módját választod a kutyatartásnak...ettől rövid időn belül egy kis ideggörcs kutyád lesz.
Bocs, amiért ezt írom, nekem is yorkim van, és ismerek a környezetemben legalább 40 másik yorkit, és tudom, hogy mit vált ki a kutyából, ha a gazdi cipeli őt. Nem kerülhet fizikai kontaktusba tárgyakkal, emberekkel, minden bizonytalan lesz neki, és ugatni, morogni fog.
Meg azért azt is gondold át, hogy a kutyád hogy érezheti magát 30 fokban egy táskában...én ilyenkor az utcára nem viszem ki, mert már egyszer hőgutát kapott.
köszönöm a jó tanácsot, de nem most kezdtem kutyát tartani...:)
amúgy nem tudom, honnan veszed, hogy yorkim van, egy spániel keverékről van szó, aki akkorára sem nőtt, mint egy macska.
emellett van másik 5 nagytestű kutyám, őket is szívesen hoznám, de azt már megértem, hogy nem néznék jó szemmel.
minden nap 2-3 órát sétálnak erdőben, nem hiszem, hogy félős lesz a kutya. pont ezért hordom egy csomó helyre magammal... találkozott már lovakkal, birkákkal, kecskével, macskával, tehénnel, tyúkkal, libával, hadd ne soroljam tovább...:)
történetesen etológiát tanulok, sejtem, mitől lesz félős egy kutya, és mitől nem.
direkt pórázon vezettem, ahol csak lehetett, nem táskában cipeltem egész nap, és még a táskával is közel mentem egy csomó dologhoz, hogy szaglászhasson.
nem az a plázap.csa típus vagyok, akit nem érdekel, hogy hőgutát kap a kutyája.
locsoltam és itattam is egész nap, a boltokban pedig igen csak kellemesen ment a légkondi.
semmi baja nem volt, nagyon élvezte az egészet, vagány kis dög.:)
csak abban nem voltam biztos, hogy hova lehet bevinni táskával...
azt tudom, hogyan kell kezelni.
egyébként meg egyértelmű volt a változás, eddig 2 perc után rohantam ki a boltból, még a zene is felidegesített, most meg rá se hederítettem...
+ segít kapcsolatba lépni az emberekkel, mindenkivel kell váltanom pár szót, ami szintén nem rossz dolog...
jövő héttől meg nem lesz ilyen hőség, és a kezelés elvileg csak 1 évig tart...
Bocs, nem tudom miért gondoltam, hogy yorkid van. Azt hiszem hőgutát kaptam :)
Meg nem is akartalak megbántani, csak ez a meleg kikészít, és ilyenkor izé vagyok:( bunkó, na.
Ha nem azért vetted a táskát, hogy mindig abban hurcold a kutyát, akkor megengedem:)
semmi baj, mindenkivel megeshet;)
viszont nagyon értékelem, hogy ilyen kedvesen reagáltál, szóval megy egy zöld kéz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!