Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kis testű kutyát ölben be...

Kis testű kutyát ölben be lehet vinni a Tescoba, Fressnapfba?

Figyelt kérdés

akkora, mint egy cica... ölben, úgy, hogy rajta van a póráz, szerintetek bevihetem?...

tapasztalatok?...

köszi!:)

2011. aug. 22. 07:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha tényleg a szorongásos betegséged miatt van szükséged rá, akkor nézz utána, hogy mivel jár segítő kutyának levizsgáztatni, bár ahhoz úgy tudom suliba is kell járnotok, de az neked is jót tenne. És akkor mindenhova vihetnéd, nem kellene kérdezősködni.
2011. aug. 22. 11:29
 12/16 A kérdező kommentje:

Hello!:)

ja, amúgy gondoltam rá, hogy kérek valami papírt a pszichiáteremtől, mert mindjárt itt a szeptember, kezdődik az egyetem...

és oké, azt megértem, hogy nem örülnének, ha a közép-ázsiaimmal állítanék be, de egy ilyen cica-kutya, aki ráadásul jól nevelt és csendben van, elfoglalja magát, szerintem senkit nem zavarna...

amúgy most jöttem haza, a kutyus nagyon jól viselkedett, vettem neki még indulás után rögtön kutyatáskát, ki se akart belőle szállni!:D

a Mammutban minden boltba beengedték, sőt, kérték, hogy menjek be!:)

Nagyon pozitív visszajelzések jöttek, senki nem hőbörgött!:)

köszönöm a segítségeteket!:)

2011. aug. 22. 16:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Nos, ne vedd sértésnek, de SENKI nem fogja elhinni, hogy a táskába gyömöszölt yorki terápiás kutya.

És ha Neked szükséged is van kutyára a szorongás miatt, nem a legmegfelelőbb módját választod a kutyatartásnak...ettől rövid időn belül egy kis ideggörcs kutyád lesz.

Bocs, amiért ezt írom, nekem is yorkim van, és ismerek a környezetemben legalább 40 másik yorkit, és tudom, hogy mit vált ki a kutyából, ha a gazdi cipeli őt. Nem kerülhet fizikai kontaktusba tárgyakkal, emberekkel, minden bizonytalan lesz neki, és ugatni, morogni fog.

Meg azért azt is gondold át, hogy a kutyád hogy érezheti magát 30 fokban egy táskában...én ilyenkor az utcára nem viszem ki, mert már egyszer hőgutát kapott.

2011. aug. 22. 17:48
 14/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a jó tanácsot, de nem most kezdtem kutyát tartani...:)

amúgy nem tudom, honnan veszed, hogy yorkim van, egy spániel keverékről van szó, aki akkorára sem nőtt, mint egy macska.

emellett van másik 5 nagytestű kutyám, őket is szívesen hoznám, de azt már megértem, hogy nem néznék jó szemmel.

minden nap 2-3 órát sétálnak erdőben, nem hiszem, hogy félős lesz a kutya. pont ezért hordom egy csomó helyre magammal... találkozott már lovakkal, birkákkal, kecskével, macskával, tehénnel, tyúkkal, libával, hadd ne soroljam tovább...:)

történetesen etológiát tanulok, sejtem, mitől lesz félős egy kutya, és mitől nem.

direkt pórázon vezettem, ahol csak lehetett, nem táskában cipeltem egész nap, és még a táskával is közel mentem egy csomó dologhoz, hogy szaglászhasson.

nem az a plázap.csa típus vagyok, akit nem érdekel, hogy hőgutát kap a kutyája.

locsoltam és itattam is egész nap, a boltokban pedig igen csak kellemesen ment a légkondi.

semmi baja nem volt, nagyon élvezte az egészet, vagány kis dög.:)

csak abban nem voltam biztos, hogy hova lehet bevinni táskával...

azt tudom, hogyan kell kezelni.

egyébként meg egyértelmű volt a változás, eddig 2 perc után rohantam ki a boltból, még a zene is felidegesített, most meg rá se hederítettem...

+ segít kapcsolatba lépni az emberekkel, mindenkivel kell váltanom pár szót, ami szintén nem rossz dolog...

jövő héttől meg nem lesz ilyen hőség, és a kezelés elvileg csak 1 évig tart...

2011. aug. 22. 18:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Bocs, nem tudom miért gondoltam, hogy yorkid van. Azt hiszem hőgutát kaptam :)

Meg nem is akartalak megbántani, csak ez a meleg kikészít, és ilyenkor izé vagyok:( bunkó, na.

Ha nem azért vetted a táskát, hogy mindig abban hurcold a kutyát, akkor megengedem:)

2011. aug. 22. 20:54
 16/16 A kérdező kommentje:

semmi baj, mindenkivel megeshet;)

viszont nagyon értékelem, hogy ilyen kedvesen reagáltál, szóval megy egy zöld kéz:)

2011. aug. 22. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!