Westie-s tapasztalatok!?
imádnivalóóóóóó<3:) nekem 2 éves a westiem egyszerüen nála aranyosabb kedves kutyát nem ismerek:) igen, kicsit érzékeny, nem szabad neki csirkés dolgokat adni mert allergiás lehet rá, félévente kell vinni kozmetikushoz lenyíratni a szőrét, tavasszal vedlik,hullajtja a szőrét és rengeteget kell vele foglalkozni,de szerintem aki hobbiból (és nem munka v házőrzés céljából) tart kutyát az ezeket a feladatokat a gondoskodást szívesen teszi, azért vállalta h gondoskodjon róla:)nagyon gyorsan tanulnak a westiek rendkívül kedvesek és barátságosak.az én kutyusom például megőrül a gyerekekért elveti magát előttük, és minden emberrel nagyon aranyos..rengeteget foglalkozom vele meg állandoan nyúzom és ő élvezi..azért jobb mint pl a yorkiek mert lehet vele hosszabb sétákra is menni meg labdázni, játszani, de ugyanakkor tud nagyon nyugodt lenni, az enyém pl most is itt alszik mellettem:)egyszerüen olyan, hogyha már 1 napig nem látom annyira hiányzik és fordítva is így van(amikor távol voltam otthonról 2 hetet szinte nem evettt és állandóan sírt:))
ha kellő időt és szeretetet tudsz neki szánni akkor mindenképpen csak ajánlani tudom,a legjobb választás fiataloknak,kisgyerekek mellé és időseknek is egyaránt.ha érdekel szívesen küldök a kutyusomról képeket:)
lovepapis@citromail.hu
köszi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!