Ez normális jelenség szuka kutyánál?
normális jelenség, viszont azt jelenti, hogy ő a falkavezér, ha előtted csinálja.
a nyilvános szexuális megnyilvánulás ugyanis csak a domináns pár kiváltság a falkában.
ha nem vonul félre, hanem nyíltan előtted csinálja, ő feletted áll a rangsorban...
máskor ne hagyd, finoman told le, és NEM.
+ ne etesd az asztalnál finom falatokkal a te kajádból, max. a maradékot kapja meg, ha te már befejezted az evést...
olvass ennek utána, hogy lehetsz még vezér, a kutya is örülni fog, hoyg leveszed a válláról a vezérséggel járó terhet!:)
Domináns.
Az én kutyám is domináns, viszont én nevelem, és nem engedem, hogy ezt csinálja. Ezt csak az a kutya teheti meg, amelyik nem tiszteli a gazdáját.
Abból is látszik, hogy nem neveled, hogy számodra ez vicces. Fogalmad sincs arról, hogy ebből később komoly gondok lehetnek.
sokszor én sem értem, minek vesz kutyát az, aki az alapvető jeleket sem ismeri fel. holott tele van az internet (és a Gy.k is) ezer és ezer ilyen példával...
neveld meg öcsém, és kicsit olvass utána, hogy mi kell a kutya neveléséhez.
bizony ez nem szex,ez a dominancia kimutatása .
vajon mikor jutunk el oda, hogy aki kutyát szeretne,az részt kel ,hogy vegyen egy pár órás felkészítő tanfolyamon, ahol is megismertetik az alapokkal??
pl: kutyák viselkedése ?
mert ,mint látom a sok kérdezőnek halvány lila fin@ja sincs az alapokról!
hiszen a jogosítványhoz is kell ez-az. és néha a hü@e autóvezetőknél veszélyesebbek a felkészületlen kutyatartók??
vagy nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!