szerintem állatkínzás ilyen rövid lábú kutyákat tenyészteni...
és tényleg lehet rajta egy kis zsír...
érdemes lenne dokival konzultálni, milyen étrendre térjen át.
ez a kutyafajta úgy ahogy van, gnóm és természetellenes az én szememben.
úristen.
hát ha az volt a cél, hogy eltúlozzátok az amúgy is eltúlzott fajtajellegeket, és egy nyomorékot hívjatok életre, akkor gyönyörű.
de miért kérdezed?...
Egyből felkapod a vizet ha már valakinek nem tetszik a kutyád? Szánalmas... Ne hidd hogy mindenki csak dicsérni fogja. És tényleg elvan hízva, attól még hogy részt vett xy versenyen...
Szerintem aranyos, de nem vagyok oda a fajtáért. És légyszí' ha valakinek nem tetszik azt fogadd el;)
szerintem ez az oldal nem arra van kitalálva h ilyen trágár szavakkal illesétek egymást. ami igaz az igaz, a kutya télleg nagyon el van hízva, és nem egy nagy szépség sőt..meg ez a fajta a világ egyik legbutább kutyája. szegénynek még a lábai is tiszta hájasak.. atyaèg 35 kg :O
egy ilyen kutyának max 15- 20 kg- nak kéne lennie. úgyhogy nem kell elszálni tőle..
de széép *.* nekünk is volt Charlie volt a neve és interchampion címe volt mellette pedig különböző országok championja mutatok egy képet ezt bnőm szerkesztette meg :)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!